Cu oile «la păscut» pe Autostrada Soarelui

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Câtă inconştienţă! După ce, în urmă cu câteva luni, doi bărbaţi s-au luat la întrecere cu căruţele, pe Autostrada Soarelui, punând şoferii în pericol, duminică, un cioban a „invadat" drumul spre Constanţa cu o turmă de oi. Şoferii au fost nevoiţi să facă slalom printre mioare, dar nu s-a produs nici un accident.

Imagini inedite, duminică, pe Autostrada Soarelui! Şoferii care se îndreptau spre Constanţa au fost obligaţi să îşi întrerupă, brusc, drumul. În zona Cernavodă, sute de oi se plimbau nestingherite pe cele două benzi de circulaţie. Oamenii au rămas înmărmuriţi. „Numai la noi, în România, se putea întâmpla aşa ceva! Ciobanii sunt inconştienţi. Animalele astea pot provoca o tragedie pe şosea", a spus un şofer, revoltat că traficul a fost întrerupt de oi.

Şoferii au mers zeci de minute, în coloană, până când oile au fost îndepărtate de pe şoseaua de viteză. Ciobanii însă nu au văzut nimic grav în a traversa o autostradă extrem de circulată cu turma de oi, punând în pericol vieţile şoferilor. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu nici un accident, iar conducatorii şi-au continuat, în cele din urmă, drumul.

Octombrie 2011- Incident similar, în urmă cu doi ani

Şi în 2011, Autostrada Soarelui a fost transformată în culoar de transhumanţă. Doi ciobani dobrogeni şi-au scos oile din ţarc şi le-au mânat printre maşini. Câteva mii la număr, mioarele au reuşit şi atunci să încurce traficul. Şoferii au rămas înmărmuriţi şi au fotografiat momentul inedit.

Februarie 2013 - S-au întrecut cu căruţele pe drumul spre mare

Alţi oameni iresponsabili! Doi bărbaţi s-au luat la întrecere, pe Autostrada Soarelui cu... căruţele. Au vrut cu orice preţ să vadă care dintre ei are cel mai rapid cal şi nu a mai contat că nu au voie cu atelajele pe autostradă. Au plecat într-o cursă nebună punând în pericol atât viaţa lor, cât şi a şoferilor aflaţi în trafic. În tot acest timp, maşinile au circulat cu avariile puse, în urma căruţelor. Întrecerea dintre cei doi a fost filmată de un şofer.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net