Ce dramă! Cristian Ţopescu a murit de ziua fiului său cel mare!

Ultima actualizare:

    Cristian Ţopescu a împlinit 81 de ani în martie
Cristian Ţopescu a împlinit 81 de ani în martie

Aniversare în lacrimi pentru Cristian Ţopescu jr, fiul fostului comentator sportiv. Tânărul a împlinit, marţi, 42 de ani, dar ziua în care ar fi trebui să sărbătoarească s-a transformat într-una de durere nemărginită. Tatăl său, internat de o săptămână la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, şi-a dat ultima suflare chiar la 15 mai, când familia şi pritenii îi urau lui Cristi sincere felicitări.

Familia lui Cristian Ţopescu este greu încercată în aceste momente. Fostul comentator sportiv a pierdut lupta cu boala după ce medicii au făcut tot posibilul să-l aducă pe linia de plutire, în urma unei crize severe de diabet decompensat. Omul de televiziune avea 81 de ani şi s-a stins marţi (15 mai) la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Capitală, lăsând în urmă o soţie şi trei copii devastaţi de durere. Fiul cel mare al fostului comentator a împlinit, marţi, 42 de ani, dar nu a mai găsit putere să se gândească la aniversarea lui, căci vestea morţii tatălui său l-a îngenucheat. Pe reţelele de socializare curg mesaje de condoleanţe pentru cei trei copii ai lui Cristian Ţopescu, iar cele de "la mulţi ani" pentru fiul său, Cristi au fost înlocuite de mesaje de suţinere. 


    Cristi Ţopescu are doi băieţi şi este căsătorit cu RalucaFoto: arhivă personală
Cristi Ţopescu are doi băieţi şi este căsătorit cu RalucaFoto: arhivă personală

"Mă pregăteam să-i spun La mulţi ani lui Cristi, azi fiind ziua lui... în schimb, îi spuneam Condoleanţe. Ce tristeţe şi durere","Mare pierdere", "Condoleanţe!", "Dumnezeu să îl odihnească!", "Mare comentator. Odihnească-se în pace", sunt câteva dintre sutele de mesaje apărute pe pagina lui Cristi Ţopescu. 

Cristian Topescu a murit, marţi la prânz. Acesta suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. Omul de televiziune a decedat în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

El era căsătorit pentru a treia oara cu Christel Ungar, colega sa din TVR, înca din anul 1997. Soţia fostului comentator este mai tânără cu 29 de ani şi i-a dăruit un băiat lui Ţopescu, pe Felix Sebastian. Ceilalți doi copii ai lui, Cristina și Cristi, sunt din căsniciile anterioare. Rodica a fost prima femeie care i-a devenit soție și cu care a avut primul copil, fosta prezentatoare tv Cristina Țopescu. După 11 ani a divorțat de ea și s-a căsătorit cu Rosemarie, care i-a oferit un băiat. Cristi, copilul din a doua căsătorie are la rândul lui doi copii, iar pe unul dintre ei îl cheama Cristian.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net