Crimele din Caracal. Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterie

Ultima actualizare:

    Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterieFOTO: adevarul.ro
Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterieFOTO: adevarul.ro

Sunt patru săptămâni de când se anchetează cazul de dispariție a Alexandrei Măceșeanu. Anchetatorii sapă și cercetează în continuare pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterie.

Patru săptămâni au trecut de când a dispărut Alexandra Măceșeanu, dar lucrurile nu sunt clare încă.

Cei 65 de anchetatori detașați la Caracal au făcut descoperiri macabre în gropile din curtea lui Gheorghe Dincă. Multe oase, cele mai multe de proveniență animală. Unele dintre fragmentele osoase, însă, le-au atras atenția criminaliștilor, scrie digi24.ro. Ei le vor trimite la analize. Cercerarea va continua și astăzi, 22 august, pentru că miercuri (21 august) scannerul folosit de anchetatori a fost atât de solicitat încât a rămas fără baterie.

Ministrul sănătăţii a trimis Corpul de control la INML

Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a trimis miercuri, 21 august, Corpul de Control la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru a face verificări privind aspecte administrative. Se fac verificări şi în ceea ce priveşte procedurile de comunicare ale INML, scrie digi24.ro.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a cerut verificări la această instituţie cu privire la gestionarea informaţiilor despre expertizele efectuate în cazul Caracal.

El a scris pe Facebook că va depune la Ministerul Sănătăţii o solicitare pentru efectuarea unui control la Institutul de Medicină Legală, „care să identifice aceste scurgeri halucinante de informaţii false, dar şi respectarea procedurilor administrative în procesul de comunicare publică sau a administrării expertizelor”.

Citește și

Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

Câţi bani i-ar fi oferit monstrul din Caracal Luizei Melencu ca să întreţină relaţii intime

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net