Crimele din Caracal. Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterie

curtea_gheorghe_dinca-caracal-crime.jpg

Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterie
Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterie
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Sunt patru săptămâni de când se anchetează cazul de dispariție a Alexandrei Măceșeanu. Anchetatorii sapă și cercetează în continuare pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterie.

Patru săptămâni au trecut de când a dispărut Alexandra Măceșeanu, dar lucrurile nu sunt clare încă.

Scannerul folosit în curtea lui Gheorghe Dincă a rămas fără baterie

Cei 65 de anchetatori detașați la Caracal au făcut descoperiri macabre în gropile din curtea lui Gheorghe Dincă. Multe oase, cele mai multe de proveniență animală. Unele dintre fragmentele osoase, însă, le-au atras atenția criminaliștilor, scrie digi24.ro. Ei le vor trimite la analize. Cercerarea va continua și astăzi, 22 august, pentru că miercuri (21 august) scannerul folosit de anchetatori a fost atât de solicitat încât a rămas fără baterie.

Ministrul sănătăţii a trimis Corpul de control la INML

Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a trimis miercuri, 21 august, Corpul de Control la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru a face verificări privind aspecte administrative. Se fac verificări şi în ceea ce priveşte procedurile de comunicare ale INML, scrie digi24.ro.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a cerut verificări la această instituţie cu privire la gestionarea informaţiilor despre expertizele efectuate în cazul Caracal.

El a scris pe Facebook că va depune la Ministerul Sănătăţii o solicitare pentru efectuarea unui control la Institutul de Medicină Legală, „care să identifice aceste scurgeri halucinante de informaţii false, dar şi respectarea procedurilor administrative în procesul de comunicare publică sau a administrării expertizelor”.

Citește și

Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

Câţi bani i-ar fi oferit monstrul din Caracal Luizei Melencu ca să întreţină relaţii intime

Loading...

Citește și

  • casa criminalului dinca din caracal

    Zi decisivă la Caracal, acolo unde anchetatorii se află deja în a treia săptămână de percheziţii la casa lui Gheorghe Dincă în căutarea de noi probe. S-a început curăţenia generală în curtea de peste 2.500 metri pătraţi, unde suspectul a strâns maldăre de fiare vechi şi gunoaie, care acum sunt scoase din perimetru pentru a se începe verificările amănunţite. Surse din anchetă au declarat că de miercuri, anchetatorii ar putea folosi aparatură specială pentru scanat solul, astfel încât să poată descoperi și alte probe posibil îngropate în pământ sau în gropile betonate.

  • Psihologul criminolog Alin Leş a realizat şi publicat pe blogul personal un un profil al criminalului Gheorghe Dincă

    Cazul Caracal a fost analizat pe toate părțile. Iată că și un reputat psiholog criminalist, profesorul Alin Leș, a fost atras de cazul fetelor dispărute de la Caracal și, mai ales, de presupusul criminal. Potrivit acestuia, Gheorghe Dincă e dominat de complexul penisului mic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1