Crimele din Caracal. Reacția familiei lui Gheorghe Dincă: ”A fost un tată exemplar”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă locuia singur de mai mulți ani, după ce soția și copiii săi s-au mutat în Italiafoto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă locuia singur de mai mulți ani, după ce soția și copiii săi s-au mutat în Italiafoto: Inquam Photos

La cinci zile după ce au ieșit la iveală crimele comise de Gheorghe Dincă, familia bărbatului le-a transmis condoleanțe părinților Alexandrei și Luizei. Soția și copiii lui Dincă n-au bănuit niciodată că cel despre care spun că a fost un ”tată exemplar” ar putea să facă așa ceva.

Bogdan Alexandru, avocatul desemnat de Baroul Dolj să-l apere din oficiu pe presupusul criminal de la Caracal, le-a declarat la Craiova jurnaliştilor că membrii familiei lui Gheorghe Dincă sunt profund îndureraţi de cele întâmplate şi sunt alături de familia celor două victime, conform Adevărul.

Soția și copiii lui Dincă nu-şi pot explica nici acum cele întâmplate. „Ieri am luat legătura cu familia, o fată de-a dânsului şi un fiu, fiul cel mare, şi cu soţia acestuia, dânşii sunt surprinşi de ceea ce se întâmplă, în calitate de soţie şi de copii, nu au bănuit niciodată, pentru că dânsul a fost un tată exemplar pentru copiii dânsului şi în continuare nu le vine să creadă că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Vă transmit din partea dânşilor, pentru familiile îndoliate, sincere regrete şi sunt aproape de familiile îndoliate. Nu au cuvinte să-şi exprime regretul pentru durerea acestora. Pentru că şi dânşii sunt părinţi şi ştiu ce înseamnă. Şi soţia dânsului este părinte şi copiii sunt părinţi, la rândul dânsului inculpatul având cinci nepoţi. Deci este o situaţie foarte foarte dificilă“, a precizat avocatul, citat de Adevărul.

Soţia lui Gheorghe Dincă lucrează de ani buni în Italia şi trei dintre copiii inculpatului s-au stabilit în această ţară, astfel că se vedeau cu tatăl destul de rar, bărbatul locuind de ani buni singur.

Alexandra a sunat de trei ori la 112 după ce a fost răpită

Alexandra Măceşanu a dispărut miercuri, când se ducea la Caracal. Părinţii au mers imediat la poliţie, iar joi, fata de 15 ani a sunat de trei ori la 112 pentru a spune oamenilor legii că a fost răpită şi violată. Ea ar fi fost ucisă imediat după ce a sunat la poliţie, fiind prinsă de criminal când vorbea la telefon. Testele ADN au arătat că hainele, bijuteriile şi firele de păr din casa şi maşina lui Dincă era ale Alexandrei. 

Polițiștii n-au vrut s-o caute pe Luiza pentru că avea 18 ani

Luiza Melencu a dispărut la mijlocul lunii aprilie, după ce a spus familiei că merge la Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Mama fetei era plecată la muncă în străinătate, iar adolescenta locuia cu bunicii. Mătuşa Luizei a declarat că, a doua zi de la dispariţia fetei, bunicul acesteia a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus să stea liniştit că fata este bine, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Alexandrei.

Întoarsă din străinătate, mama fetei a declarat că a făcut demersuri ca dosarul să fie preluat de DIICOT, pentru că poliţiştii din Coşoveni nu aveau nicio pistă şi i-au tot spus că tânăra ar putea fi plecată cu un iubit.  „Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau întruna, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”.  

Citește și:

Crima de la Caracal. Chipuri împietrite de durere şi lacrimi amare după ce monstrul din Olt şi-a recunoscut faptele

Filmul ororilor de la Caracal, unul dintre cele mai grave cazuri de omor din ultimii 30 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net