Crima de la Caracal. Chipuri împietrite de durere şi lacrimi amare după ce monstrul din Olt şi-a recunoscut faptele

mama_luiza_luata_pe_brate.jpg

mama luiza melencu
Mama Luizei Melencu, luată pe braţe după vestea morţii fetei ei
foto: captură Antena 3

E jale mare în Caracal. Familiile celor două fete ucise de Gheorghe Dincă sunt distruse de veştile date de avocatul bărbatului de 66 de ani. Până acum suspect, Gheorghe Dincă şi-a recunoscut, duminică, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei. Asasinul va fi condamnat pentru omor calificat şi riscă închisoarea pe viaţă.

Ceea ce până acum erau doar zvonuri cutremurătoare se confirmă în veşti tragice pentru cele două familii ale căror fete au dispărut. Ghoerghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza şi pe Alexandra.

mama_luiza_3.jpg

mama luiza melencu
Mama Luizei Melencu a avut nevoie de îngrijiri medicale
foto: captură Antena 3

 

În timp ce în curtea familiei Măceşanu, părinţii adolescentei de 15 ani sunt împietriţi de durere, mama şi bunicul Luizei Melencu s-au dus val vârtej la locuinţa criminalului din Caracal.

familie_macesanu_3.jpg

familie macesanu
Părinţii Alexandrei, împietriţi de durere după vestea morţii
foto: captură Antena 3

familie_macesanu.jpg

familie macesanu
Familia Meceşanu, împetrită de durere
foto: captură Antena 3

 

Nu au putut să intre, perimetrul fiind izolat de criminaliştii care încă mai caută probe. Revoltaţi şi îndureraţi, bunicul şi mama Luizei şi-au urlat durearea, bătrânul chiar leşinând în faţa locuinţei criminalului.

mama_luiza.jpg

mama si bunic luiza melencu
Mama şi bunicul Luizei Melencu, distruşi de durere
foto: captură Antena 3

mama_luiza_2.jpg

mama luiza melencu
Mama şi bunicul Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie, au avut nevoie de îngrijiri medicale
foto: captură Antena 3

 

Mama Luizei a primit şi ea îngrijiri medicale în ambulanţa din faţa porţii lui Gheorghe Dincă. 

bunic_luiza.jpg

bunic luiza melencu
Bunicul Luizei Melencu a leşinat în faţa porţii lui Gheorghe Dincă
foto: captură Antena 3

 

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Alexandra a sunat de trei ori la 112 după ce a fost răpită şi ar fi fost ucisă imediat după apeluri

Alexandra Măceşanu a dispărut miercuri când se ducea la Caracal. Părinţii au mers imediat la poliţie, iar joi, fata de 15 ani a sunat de trei ori la 112 pentru a spune oamenilor legii că a fost răpită şi violată. Ea ar fi fost ucisă imediat după ce a sunat la poliţie, fiind prinsă de criminal când vorbea la telefon. Testele ADN au arătat că hainele, bijuteriile şi firele de păr din casa şi maşina lui Dincă era ale Alexandrei. Luiza Melencu a dispărut din Caracal în aprilie, fiind luată cu ocazia tot de Gheorghe Dincă, la fel ca Alexandra. 

Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT, a declarat, duminică după-amiază, 28 iulie, la Caracal, la plecarea de la casa criminalului, că sunt lucruri îngrămădite peste tot şi că sunt şi gropi cimentate care vor fi cercetate, fiind un adevărat haos, ancheta fiind îngreunată tocmai din acest motiv. 

 

Citeşte şi:

Cadavru carbonizat, găsit în casa suspectului din Caracal

Filmul ororilor de la Caracal, unul dintre cele mai grave cazuri de omor din ultimii 30 de ani

 

Loading...
 
 

Citește și