Crimele de la Caracal. «Sluga de casă» a lui Gheorghe Dincă rămâne după gratii 30 de zile

stefan-risipiceanu.jpg

stefan risipiceanu
Ştefan Risipiceanu a fost invitat la tv la scurt timp după mediatizarea cazului Caracal
foto: captură video Antena 1

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor DIICOT şi au dispus arestarea preventivă a lui Ştefan Risipiţeanu. "Bărbatul cu mâinile arse", aşa cum este cunoscut în Caracal este acuzat de viol în formă agravată. El ar fi forţat-o pe Luiza Melencu să întreţină relaţii sexuale în casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul de 46 de ani nu recunoaşte ]însă nimic şi a ceut anchetatorilor dovezi şi probe care îl incriminează.

Ștefan Risipiţeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casă lui Gheorghe Dincă. Înainte de pronunțare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului sau și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când față era în casa lui Gheorghe Dincă. 

Reacţia lui Ştefan Risipiţeanu în faţa acuzaţiilor de viol

Bărbatul de 46 de ani reținut de DIICOT nu şi-a recunoscut faptele în față instanței și s-a arătat mirat că vecinul sau l-a denunțat. 

"Nu sunt foarte multe probe, ele tind spre zero. Există probe, dar ele nu leagă în mod direct pe inculpatul Risipiţeanu de săvârșirea unor fapte, mai ales de cea de viol. Instanța rămâne în pronunțare. Sunt probe ADN. Nu pot să spun mai multe. El nu recunoaște nimic, bineînțeles. A avut o atitudine sinceră, nu a recunoscut", a declarat Valentin Vladu, avocatul lui Ștefan Risipiteanu, reținut de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

 Risipiţeanu a recunoscut că a fost în casă lui Dincă și înainte de dată când ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

"A perceput-o ca pe o răutate din partea lui Dincă, în sensul că abia acum vrea să-l ia și pe el. Nu are nicio legătură cu cauza și vreo infracțiune săvârșită în imobil, spune el. A fost mirat, dar nu în sensul că i-a trădat prietenia", a mai spus avocatul Valentin Vladu.

 

Citeşte şi:

 

Crimele de la Caracal. Mama Luizei Melencu, invitată la Palatul Cotroceni

Crimele de la Caracal. DIICOT cere sancţionarea avocatei familiei Melencu

 

Loading...
 
 

Citește și

  • gheorghe dinca

    A recunoscut crimele de la Caracal! Gheorghe Dincă, mecanicul de 66 de ani care le-a răpit pe Luiza Melencu (18 ani, dispărută pe 14 aprilie) și pe Alexandra Măceșanu (15 ani, sechestrată pe 24 iulie), şi-a schimbat radical declaraţiile date în faţa anchetatorilor. La audierile din ultimele zile, Dincă a recunoscut că le-a omorât intenţionat pe puștoaice.

  • gheorghe dinca

    Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1