Crimele de la Caracal. Anchetatorii scotocesc toate cotloanele locuinţei lui Gheorghe Dincă

4-act-casa-groazei-mediafax.jpg

Activitate febrilă la casa groazei din Caracal

Echipa care anchetează cazul Luizei Melencu (19 ani) și al Alexandrei Măceșanu (15 ani), pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a violat și le-a ucis, a continuat ieri perchezițiile la casa groazei din Caracal.

Deşi criminaliștii au pătruns ieri în multe cotloane, nu s-au realizat deocamdată săpături ample pentru a investiga şanţurile subterane care ar exista în curte, scrie adevarul.ro. După ce investigatorii au făcut joi o clonă a datelor din telefoane, laptop, aparat foto şi diverse dispozitive de stocare, găsite în locuința mecanicului de 66 de ani, s-a trecut efectiv la analizarea conținutului.

Tot joi au fost audiaţi mai mulţi martori din dosar, printre care vecini şi apropiaţi ai lui Gheorghe Dincă, oameni care îi intrau în curte pentru diferite munci şi care erau recompensaţi cu bani sau cu diverse obiecte. Unul dintre martori a primit, în luna iunie, o cartelă telefonică, de pe care, spun surse din anchetă, s-ar fi realizat apelul „de liniştire“ către familia Luizei, prima victimă a lui Dincă.

Citește și: 

Crimele de la Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu, audiați. Nu vor daune morale

Alexandra Măceşanu nu poate fi declarată moartă?

Loading...

Citește și

  • gheorghe dinca

    Deşi pare un bătrân care nu ar prea avea mari tangenţe cu tehnologia, Gheorghe Dincă, mecanicul auto din Caracal, în vârstă de 66 de ani, i-a uimit pe anchetatori. Aceştia au găsit în casa lui un laptop, un aparat foto, mai multe stick-uri de memorie pe care sunt stocate date şi câteva telefoane. Miercuri, oamenii legii au mai făcut o descoperire. Este vorba despre un telefon mobil de pe care bărbatul ar fi anunţat familia Luizei că fata este plecată în Elveţia.

  • georgeta melencu mama fetei disparute din caracal

    Rudele Luizei Melencu au fost audiate marți, după ce anchetatorii, ghidați de Gheorghe Dincă, au descoperit niște rămășițe umane într-o pădure din Caracal. Georgeta Melencu, mama Luizei, nu-și mai dorește în acest moment decât să afle adevărul, oricât de dureros ar fi acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1