Crimele de la Caracal. Anchetatorii scotocesc toate cotloanele locuinţei lui Gheorghe Dincă

Ultima actualizare:

    Activitate febrilă la casa groazei din Caracal
Activitate febrilă la casa groazei din Caracal

Echipa care anchetează cazul Luizei Melencu (19 ani) și al Alexandrei Măceșanu (15 ani), pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a violat și le-a ucis, a continuat ieri perchezițiile la casa groazei din Caracal.

Deşi criminaliștii au pătruns ieri în multe cotloane, nu s-au realizat deocamdată săpături ample pentru a investiga şanţurile subterane care ar exista în curte, scrie adevarul.ro. După ce investigatorii au făcut joi o clonă a datelor din telefoane, laptop, aparat foto şi diverse dispozitive de stocare, găsite în locuința mecanicului de 66 de ani, s-a trecut efectiv la analizarea conținutului.

Tot joi au fost audiaţi mai mulţi martori din dosar, printre care vecini şi apropiaţi ai lui Gheorghe Dincă, oameni care îi intrau în curte pentru diferite munci şi care erau recompensaţi cu bani sau cu diverse obiecte. Unul dintre martori a primit, în luna iunie, o cartelă telefonică, de pe care, spun surse din anchetă, s-ar fi realizat apelul „de liniştire“ către familia Luizei, prima victimă a lui Dincă.

Citește și: 

Crimele de la Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu, audiați. Nu vor daune morale

Alexandra Măceşanu nu poate fi declarată moartă?

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net