Crimă oribilă în Vaslui. Doi octogenari au fost uciși de un hoț de 24 de ani

crima_la_vaslui-politia-anchetatori.jpg

politie-crima-ancheta
Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a anunţat astăzi, 23 august, prinderea principalului suspect în cazul dublei crime din localitatea vasluiană Zorleni
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Crimă oribilă în Vaslui. Doi octogenari din localitatea Zorleni au fost ucişi cu sălbăticie în noaptea de 21/22 august. Copiii victimelor au luat toate măsurile pentru a-şi proteja părinţii de hoţii care i-au atacat de mai multe ori în ultimii ani. Poliția a anunțat că a reținut un suspect.

Au avut parte de o moarte oribilă. Soţii Elena şi Neculai Coşeru, cu vârste de 82 şi 86 de ani, erau cunoscuţi ca fiind printre cei mai gospodari oameni din sat, scrie adevarul.ro. Însă, situaţia lor materială a fost o ţintă pentru hoţi, care au profitat de vârsta lor înaintată şi imposibilitatea de a se apăra.

Crimă oribilă în Vaslui

Cei doi au fost găsiţi fără viaţă joi (22 august), în jurul orei 11.00, de femeia care îi îngrijea.

Copiii victimelor, aflaţi în alte oraşe ale ţării, le-au angajat părinţilor o menajeră care să îi ajute cu treburile în gospodărie. Joi dimineaţă (22 august), când a ajuns la locuinţa celor doi octogenari, menajera a suferit un şoc: bătrânul de 86 de ani era căzut în curte, înjunghiat, cu multiple leziuni la faţă, iar soţia sa era căzută în holul locuinţei, cu corpul plin de leziuni.

În mâna femeii a fost găsit un cuţit, însă în urma cercetărilor s-a constatat că aceasta nu a fost decât o încercare a criminalului de a-i duce pe anchetatori pe o pistă greşită, scrie adevarul.ro.

Întreaga casă era răvăşită, semn evident că atacatorul a căutat bunurile de valoare din imobil.

Cei doi octogenari au fost uciși de un hoț

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a anunţat astăzi, 23 august,  prinderea principalului suspect în cazul dublei crime din localitatea vasluiană Zorleni.

Potrivit prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, autorul celor două crime este un tânăr din aceeaşi localitatea cu victimele, cunoscut cu antecedente penale. ”Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani, recidivist, care a acţionat în scop de jaf. Victimele aveau o gospodărie frumoasă, o casă cu zece camere. Individul a acţionat cu scopul de a sustrage bunuri, moment în care a fost surprins de victime. Le-a ucis cu lovituri de cuţit pe amândouă. S-a reţinut violare de domiciliu şi omor, însă încadrarea juridică urmează a fi stabilită în urma cercetărilor care se află în curs. Cel mai probabil, se va reţine şi infracţiunea de tâlhărie, după ce se va stabili prejudiciul şi valoarea acestuia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, citat de adevarul.ro.

Citește și

Avocatul familiei Luizei o acuză pe soția lui Dincă: „A aruncat, alterat și distrus probe. A început să tremure”

Soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă, audiaţi la DIICOT. Fiii acestuia au fost violenți cu jurnaliștii

Loading...

Citește și