Avocatul familiei Luizei o acuză pe soția lui Dincă: „A aruncat, alterat și distrus probe. A început să tremure”

familie-dinca-audieri_1.jpg

Familia lui Gheorghe Dincă a fost audiată joi, 22 august
Foto: Inquam/Octav Ganea

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Soţia lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, şi copiii acestora, trei bărbaţi şi o femeie, au ajuns joi, 22 august, la sediul central DIICOT pentru audieri, la care a participat și avocatul familiei uneia dintre fetele dispărute, Luiza Melencu.

După 9 ore, audierea familiei lui Dincă s-a încheiat, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a făcut primele declarații în legătură cu noile informații aflate de oamenii legii de la soția și copiii lui Dincă. Tonel o acuză chiar pe femeie că ar fi aruncat și distrus unele probe din dosar, rămânând să se constate dacă în mod voit sau nu.

Acesta a mai explicat că declarațiile soției și ale copiilor lui Dincă nu coincid și că, în mmentul în care el i-ar fi pus câteva întrebări, soția principalului suspect al crimelor de la Caracal s-ar fi „înroșit” și ar fi „început să tremure”, lucururi care îl fac să creadă că femeia ar avea ceva de ascuns și că a mințit pe întreaga perioadă a audierilor.

De asemenea, copiii acesteia au făcut scandal la intrarea lui în sala de audieri, mai că ar fi dorit să îl scoată afară. Avocatul s-a mai plâns că procurorii nu au pus întrebări relevante cazului și susține că nu s-a dorit participarea lui în sala de audieri, deși are acest drept.

tonel-pop-ancheta-familie-dinca.jpg

Tonel Pop susține că soția lui Dincă ar fi „aruncat și alterat probe” și că „minte”
Foto: Captură Digi 24

Tonel Pop: „Această doamnă minte”

Apărătorul susține că atât soția, cât și copiii lui Gheorghe Dincă și-au schimbat declarațiile date joi, față de cele prezentate inițial în fața anchetatorilor, scrie Mediafax. „În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroșească, a început să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină și ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care țin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extraordinare între declarațiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declarația a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente față de ceea ce a declarat prima dată”, a susținut, în fața jurnaliștilor, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă și de distrugerea unor probe. „Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, și prin ce a declarat, și prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, voit, nevoit, obligată, din greșeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie”, a completat Pop. Tonel Pop a mai precizat că joi au fost audiați la sediul DIICOT și polițiști „importanți” implicați în căutarea Alexandrei Măceșanu, potrivit Digi 24. 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • gheorghe dinca

    Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

  • Subiectul crimelor de la Caracal încă mai cutremură România. Primul avocat al criminalului Gheorghe Dincă a făcut serie de declarații prin care a vorbit despre atitudinea lui atunci când era audiat. El a dezvăluit faptul că nu a întâmpinat probleme atunci când a reușit să-l convingă pe Dincă să-și recunoască faptele.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5