Crimă oribilă la Botoșani: Un bărbat și-a ucis iubita și i-a aruncat cadavrul în pădure

crima_botosani.jpg

cautari ale politistilor in padure
Cadavrul femeii a fost găsit într-o pădure din zona comunei Manoleasa
Foto: botosaninews.ro

Cruzime fără margini într-un sat din Botoșani! Un bărbat și-a strâns de gât iubita până când aceasta și-a dat ultima suflare, apoi i-a aruncat cadavrul într-o pădure. A fost prins la câteva zile, după ce fiica vicitmei a alertat autoritățile.

Botoșăneanul în vârstă de 46 de ani își cunoscuse iubita, o basarabeancă de 43 de ani, la începutul acestui an, scrie botosaninews.ro. Pe timpul stării de urgență, femeia rămas în Pașcani, acolo unde își găsise un loc de muncă. La începutul lunii iunie, aceasta s-a întors în Botoșani. Maricel Mihăiță Țugui a așteptat-o la gară, a luat-o cu mașina și au mers spre Coțușca, localiatate unde locuiește fiica femeii. Numai că, pe drum, pe raza comunei Manoleasa, între cei doi concubini s-a iscat o cearta, care a degenerate rapid. Bărbatul a ștrangulat-o pe iubita sa pânhă ce a lăsat-o fără suflare, apoi i-a aruncat trupul în pădurea din zonă.

Fata victimei a anunțat autpritățile despre dispariția acesteia pe 4 iunie, două zile mai târziu oamenii legii au găsit cadavrul, iar după alte două zile și pe făptaș. Marți, Maricel Mihăiță Țugui a fost arestat pentru omor.

 

Citește și:

 

Şi-a ucis iubita după ce a fost eliberat pe legea recursului compensatoriu

 

Dublă crimă într-un bloc din Capitală. Un tânăr libian, aflat în sevraj, și-a ucis iubita și un vecin

Loading...

Citește și

  • FOTO

    Trăim în anul 2018, dar certurile pentru pământ sunt la fel de acide ca acum 100 de ani. Asta demonstreaza faptele a doi bărbați din București. Doi vecini din Bucureşti s-au certat din cauza unei bucăţi de teren moştenite de la părinţi, pe care unul dintre ei ridicase un gard. Iute la mânie, un bărbat şi-a lovit cu cuţitul rivalul, iar când şi-a dat seama ce a făcut, şi-a luat şi el zilele. Medicii nu au putut face nimic și au constat decesul.

  • crima, bar, iubita, targu mures, arma de vanatoare

    Nu e un thriller american, ci un episod sângeros petrecut duminică seară la Târgu Mureş! Un bărbat de 30 de ani, înarmat cu o puşcă de vânătoare, s-a apropiat de un bar din cartierul Unirii şi a tras două focuri prin fereastra localului! Unul dintre focuri a ucis-o pe Emese, fosta iubită a atacatorului, iar celălalt a rănit un client al barului. Ucigaşul a fost reţinut de poliţişti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1