Dublă crimă într-un bloc din Capitală. Un tânăr libian, aflat în sevraj, și-a ucis iubita și un vecin

Ultima actualizare:

    Polițiștii au observat că autorul avea un comportament suspectFoto: Mediafax
Polițiștii au observat că autorul avea un comportament suspectFoto: Mediafax

Un eveniment șocant a avut loc sâmbătă seară, într-un bloc din Capitală. Un tânăr de 24 de ani, de origine libiană, și-a ucis iubita, după o ceartă de cuplu. A plecat din apartament și, pe scara blocului, a mai ucis un vecin dintr-un motiv banal: acesta ar fi refuzat să îi ofere o țigară.

După o ceartă în cuplu, bărbatul de 24 de ani şi-a înjunghiat mortal iubita, cu un an mai în vârstă. În furia momentului, criminalul ar fi ucis şi pisica iubitei sale. Apoi a plecat din apartament, iar pe scara blocului a întâlnit un vecin, în vârstă de 64 de ani, căruia i-ar fi cerut o ţigară. Potrivit unor martori, suspectul s-a enervat că nu a primit ţigăra şi l-a ucis şi pe vecin. Un alt locatar a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani și hotărât să îl rețină pe criminal pînă la sosirea oamenilor legii.

Polițiștii au constat că tânărul avea un comportament straniu, așa că au decis să îl ducă la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a-i fi recoltate probe biologice. După efectuarea analizelor necesare, autorul crimelor a fost transportat la Spitalul Alexandru Obregia pentru a fi supus mai multor investigații, informează Adevărul. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi fost în sevraj în momentul comiterii crimelor care au avut loc în jurul orei 19.00, într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. Tânărul a refuzat să dea declarații.  Din nefericire, medicii sosiți la fața locului pentru cele două victime nu au putut face nimic pentru a le salva viață. 

Tatăl criminaluli lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la București, așadar acțiunea fiului său s-ar putea răsfrânge și asupra lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net