Dublă crimă într-un bloc din Capitală. Un tânăr libian, aflat în sevraj, și-a ucis iubita și un vecin

politia-nu-treceti.jpg

Foto
Polițiștii au observat că autorul avea un comportament suspect
Foto: Mediafax

Un eveniment șocant a avut loc sâmbătă seară, într-un bloc din Capitală. Un tânăr de 24 de ani, de origine libiană, și-a ucis iubita, după o ceartă de cuplu. A plecat din apartament și, pe scara blocului, a mai ucis un vecin dintr-un motiv banal: acesta ar fi refuzat să îi ofere o țigară.

După o ceartă în cuplu, bărbatul de 24 de ani şi-a înjunghiat mortal iubita, cu un an mai în vârstă. În furia momentului, criminalul ar fi ucis şi pisica iubitei sale. Apoi a plecat din apartament, iar pe scara blocului a întâlnit un vecin, în vârstă de 64 de ani, căruia i-ar fi cerut o ţigară. Potrivit unor martori, suspectul s-a enervat că nu a primit ţigăra şi l-a ucis şi pe vecin. Un alt locatar a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani și hotărât să îl rețină pe criminal pînă la sosirea oamenilor legii.

Polițiștii au constat că tânărul avea un comportament straniu, așa că au decis să îl ducă la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a-i fi recoltate probe biologice. După efectuarea analizelor necesare, autorul crimelor a fost transportat la Spitalul Alexandru Obregia pentru a fi supus mai multor investigații, informează Adevărul. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi fost în sevraj în momentul comiterii crimelor care au avut loc în jurul orei 19.00, într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. Tânărul a refuzat să dea declarații.  Din nefericire, medicii sosiți la fața locului pentru cele două victime nu au putut face nimic pentru a le salva viață. 

Tatăl criminaluli lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la București, așadar acțiunea fiului său s-ar putea răsfrânge și asupra lui. 

 

Loading...

Citește și

  • anastasia cecati ucisa de sot

    Crimă pasională, urmată de sinucidere! Aceasta este ultima variantă lansată de poliţiştii din Chişinău în cazul morţii şocante a cuplului de basarabeni, Anastasia Cecati-Alexei Mitachi. Sâmbătă, actriţa a fost înjunghiată de soţ, iar la scurt timp după oribila faptă, medicul stomatolog şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul 7.

  • FOTO

    Trăim în anul 2018, dar certurile pentru pământ sunt la fel de acide ca acum 100 de ani. Asta demonstreaza faptele a doi bărbați din București. Doi vecini din Bucureşti s-au certat din cauza unei bucăţi de teren moştenite de la părinţi, pe care unul dintre ei ridicase un gard. Iute la mânie, un bărbat şi-a lovit cu cuţitul rivalul, iar când şi-a dat seama ce a făcut, şi-a luat şi el zilele. Medicii nu au putut face nimic și au constat decesul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1