Crima din a doua zi de Crăciun din Călărași, elucidată. Unde se ascundea ucigașul tinerei de 21 de ani

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Nici 24 de ore nu le-au luat polițiștilor călărășeni să deslușească teribila crimă din a doua zi de Crăciun! Bărbatul care a ucis cu sânge rece o tânără din comuna Borcea a fost găsit într-o casă părăsită din comuna Perișoru, pe raza aceluiași județ.

Efective impresionante de polițiști au participat la elucidarea crimei comise într-o casă din comuna Borcea, județul Călărași. Peste 120 de poliţişti, sprijiniţi de efective de jandarmi și coordonați de procurorul de caz au lucrat la identificarea și capturarea ucigașului, reușind în numai câteva ore de la comiterea crimei să-l găsească. 

Criminalul, găsit într-o casă abandonată 

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost depistat în extravilanul comunei Perişoru, într-o casă abandonată, scrie adevarul.ro. Conform anchetatorilor, în seara zilei de 26 decembrie, în jurul orei 20.30, bărbatul se afla la domiciliul concubinei sale, din comuna Borcea, invitat la masa de Crăciun.

Pe fondul consumului de alcool, cei doi s-au luat la ceartă. Martorii spun că au auzit ţipete din camera unde se aflau cei doi, însă nimeni nu şi-a închipuit o asemenea grozăvie. La scurt timp, tânăra în vârstă de 21 de ani a fost găsită înttr-o baltă de sânge, înjunghiată în gât. Agresorul a fugit imediat de la locul faptei, lăsând-o pe fată să agonizeze.

Părinţii fetei au povestit că fiica lor îl cunoscuse pe băiatul din comuna Perişoru, în urmă cu două săptămâni. L-a invitat la ea acasă, iar în timpul petrecerii, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool, cei doi s-ar fi luat la ceartă. Oamenii legii au ajuns imediat la faţa locului, alertaţi de părinţii victimei, iar în urma organizării filtrelor în tot județul autorul a fost capturat la câteva ore de la comiterea faptei.

Citește și: 

Cutremurător! Orbit de gelozie, un ieșean și-a înjunghiat iubita în vagin. Ce a pățit femeia

Şi-a înjunghiat soţia cu sălbăticie, convins că femeia avea un amant în străinătate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net