Coşmarul trăit de o româncă în Italia. Femeia a fost ținută ostatică și pusă să se prostitueze pentru o datorie de 8.000 de euro

fata.jpg

Tânăra a fost terorizată pentru a produce bani din prostituție
Românca de 18 ani era bătută tot timpul iar proxeneții urcau pe internet poze cu ea chiar dacă era plină de vânătăi
Foto: observatornews.ro
Citeste tot despre: 

Două luni de teroare și abuzuri. Atât a suferit o româncă în vârstă de 18 ani în Italia, păcălită de iubit că trebuie să îl ajute să recupereze o datorie de 8000 de euro. Fata a fost ținută ostatică de o bandă de prostituție condusă de un cuplu de români şi un italian, în Ostia.

Tânăra a ajuns în Italia în februarie 2021, împreună cu un bărbat din Bârlad, oraşul natal. Acesta i-a spus apoi fetei că este dator cu bani unui cuplu care l-a ajutat să obţină permisul de conducere, ca să poată circula prin Roma, dar nu are cum să înapoieze banii. Potrivit Corriere della Sera preluat de stiridiaspora.ro, iubitul fetei a convins-o să practice prostituţia pentru a recupera datoria şi a fost pusă chiar să semneze un contract cu respectivul cuplu, în care îşi dădea acordul ca toţi banii câştigaţi să ajungă la ei.

Tânăra a fost abandonată de iubit în mâinile unor proxeneți

Inițial, bărbatul care a adus-o în Italia i-a spus că vor munci amândoi să completeze suma pe care o datora el, 8000 de euro. După un scenariu ca în filme, iubitul a convins-o că trebuie să îl ajute să restituie banii pentru a fi liberi de obligații și a putea începe o viață nouă în Italia. Ulterior, acesta a dispărut iar fata a rămas pe mâna proxeneților, doi români, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi o femeie de 21 de ani. Aceştia aveau alte două prostituate şi colaborau cu un cetăţean italian în vârstă de 50 de ani, care se ocupa de postarea anunţurilor pe internet pentru clienţi. Telefonul fetei a ajuns pe mâna uneia dintre prostituate, care îi făcea programările în camere închiriate în centrul Ostiei și în zonele limitrofe. Tânăra și-a dat seama imediat după dispariția prietenului că a fost păcălită și a încercat să refuze relațiile sexuale impuse de proxeneți. Pentru a o determina să se supună a avut de suportat bătăi crunte și potrivit anchetei, disperați să producă bani cu ea, proxeneții nu o mai fardau și o pozau cu vânătăi.

Cum s-a terminat coșmarul trăit de tânăra din România

În urma unor rapoarte trimise de clienţii fetei, aceasta a fost ridicată de polițiști care au încercat să afle ce a pățit. care au adus-o la audieri la secţia din Lido. Inițial, nu a vrut să declare nimic și nici să depună plângere împotriva cuplului care o abuza pentru că îi era prea teamă de proxeneți și nu a vrut să descrie suferințele îndurate. În plus, nu a vrut să se afle acasă, în România că a practicat prostituţia. În cele din urmă a fost dusă într-o casă specială unde a început să prindă încredere și cu ajutorul unor interpreți, căci fata nu știa italiana, a început să povestească. Cuplul de români care a sechestrat-o și a forțat-o să se prostitueze este acum în spatele gratiilor, așteptând să procesul. Acuzațiile sunt de proxenetism și tentativă de extorcare.

 

 

 

Citiți și

 

Proxeneţi români, 31 de ani de puşcărie în Marea Britanie. Ce i-au făcut unei gravide

 

Patru proxeneți români, săltați de polițiștii britanici

Loading...
 
 

Citește și

  • Doi bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi în Franţa pentru proxenetism sau complicitate la această infracţiune, iar o altă femeia a fost arestată pentru prostituţie şi racolaj, toţi suspecţii provenind din România şi fiind membri ai unei reţele greu de anihilat, informează Midi Libre.

  • Prinţul Victor Emmanuel de Savoia (72 de ani) a fost trimis în judecată pentru corupţie. Fiul ultimului rege italian a fost acuzat, printre altele, că furniza dame de companie din Europa de Est boşilor Mafiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1