Coronavirus România. Al cincilea caz de infecţie cu Covid-19, confirmat la Timişoara. Este un copil

Ultima actualizare:

    Copilul a fost dus cu izoleta la spitalopinia timisoarei
Copilul a fost dus cu izoleta la spitalopinia timisoarei

Numărul infecţiilor cu Covid-19 a crescut în România. Azi a fost confirmat al cincilea caz de contaminare. Este vorba despre un copil de 16 ani, nepotul bărbatului confirmat la data de 3 martie. Pacientul este asimptomatic şi afebril. Pe de altă parte, probele luate, azi, de la bărbatul de 47 de ani sunt negative.

Confirmarea celui de-al cincilea caz de infecţie cu Covid-19 în România a venit în această după-amiază. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache a făcut anunţul şi a spus că este vorba despre o persoană din familia bărbatului de 47 de ani care a călătorit în acelaşi avion cu femeia infectată.  

El a fost dus cu izoleta la Cpitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara

Ministerul Sănătăţii a transmis că este vorba despre un copil în vârstă de 16 ani, nepotul bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri.

„Conform primelor informații din partea DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează conform procedurii un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat”, se arată în comunicatul Ministerului Sănătăţii.

Trei cazuri de coronavirus în Timiş

Acesta este al treilea caz de infecţie cu coronavirus din Timişoara. Mai sunt un bărbat de 47 de ani, ruda adolescentului şi o femeie de 38 de ani. Toţi sunt internaţi în acest moment şi sunt în stare stabilă. Bărbatul testat pozitiv ieri cu coronavirus are de 47 de ani, este din Timișoara și a intrat în contact cu femeia depistată pozitiv pe data de 28 februarie 2020 și care s-a întors din Italia. Mai exact, bărbatul a călătorit în același avion cu femeia în vârstă de 38 de ani, în partea dreaptă a acesteia, pe data de 20 februarie 2020, cu o cursă care se întorcea din Italia.

Şi femeia de 45 de ani din Maramureş este în stare stabilă şi este internată la Cluj

35 de persoane sunt în carantină în acest moment pe teritoriul României din cauza suspiciunii că ar fi putut intra în contact cu virusul, iar alte 10.094 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Citește și: 

Coronavirus în România. Dacă vii din aceste zone intri direct în carantină sau izolare la domiciliu

Tot ce trebuie să știi despre coronavirus. Cauze, simptome și cum se tratează

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net