Coronavirus la Secția 19 Poliție din București. 25 de oameni ai legii au fost trimiși în izolare

politia.jpg

Polițiștii sunt în izolare la domiciliu
Foto: Arhiva Click!

A crescut numărul polițiștilor de la Secția 19 din Capitală care au fost trimiși în izolare la domiciliu. În același timp, subunitatea a fost dezinfectată. Totul după ce un jandarm infectat de coronavirus a fost în patrulare cu o polițistă de 22 de ani de la această secție.

Polițista a mai mers apoi în misiune cu alți doi colegi, fără să știe că era purtătoare a virusului ucigaș. Ulterior, tânăra și alți doi colegi au fost plasați, marți, în izolare.

Coronavirus la Secția 19 Poliție din București. 25 de polițiști au fost trimiși în izolare

În subunitatea de poliție a fost făcută o anchetă epidemiologică, iar miercuri dimineață s-a decis ca 25 de polițiști să fie băgați în izolare la domiciliu. ”Urmare anchetei epidemiologice efectuate la nivelul Secției 19 Poliție, medicul unității a dispus ca 25 de polițiști să intre în izolare la domiciliu. Comanda Poliției Capitalei a dispus suplinirea acestor colegi, cu polițiști de la alte subunități, astfel încât să nu se înregistreze nicio disfuncționalitate în activitatea secției de poliție”, a transmis Poliția capitalei într-un comunicat de presă.

Cum s-a produs infecția de la Secția 19

Jandarmul care a mers în patrulă cu tânăra polițistă este fiul unui cadru medical, confirmat cu Covid-19. Acesta a locuit cu mama sa pentru câteva zile, apoi a intrat în contact cu mai multe cadre din Jandarmerie. Ulterior și acesta a fost confirmat pozitiv.

”A fost dispusă și se efectuează dezinfecția sediului subunității și trei polițiști sunt în izolare, aceștia intrând în contact cu un coleg dintr-o altă structură a MAI, care a fost confirmat pozitiv.

Activitatea polițienescă se desfășoară fără discontinuități, iar activitatea cu publicul se desfășoară de mai multă vreme în on line sau prin intermediul serviciilor Poștei Române”, a transmis, marți Poliția Capitalei.

Citește și: 

Coronavirus România. Încă 20 de angajaţi ai Spitalului Militar Focşani, infectaţi

VIDEO S-au strâns pe stradă și au cântat cântece religioase. 30 de inși, amendați de polițiști

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1