VIDEO S-au strâns pe stradă și au cântat cântece religioase. 30 de inși, amendați de polițiști

Ultima actualizare:

    Polițiștii au dat 18 amenzi, iar alte 12 urmează să fie împărțite celor care nu au respectat măsurile stării de urgență
Polițiștii au dat 18 amenzi, iar alte 12 urmează să fie împărțite celor care nu au respectat măsurile stării de urgență

Oamenii refuză să țină cont de măsurile impuse de autorități, astfel că și amenzile curg. Aseară, nu mai puțin de 30 inși au fost amendați după ce au ieși pe stradă, în grup, și au cântat cântece religioase.

În satul Fântânele, din judeţul Dâmboviţa, ieri seară, 30 martie, au răsunat cântece bisericești. Un grup de persoane, care se pare că face parte dintr-o sectă religioasă, a ieșit pe stradă și a cântat.

Participanții nu au respectat distanța, astfel că oamenii legii s-au sesizat. Au amendat o parte, iar acum urmează identificarea alteia.

Polițiștii au dat amenzi de 40.000 de lei

”Din primele cercetări efectuate, politiştii au stabilit ca s-ar fi desfăşurat o întâlnire cu caracter religios, unde ar fi participat mai multe persoane, fiind încălcate prevederile legale în vigoare. Până la acest moment, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale persoanelor care ar fi participat la întâlnirea respectivă. Alte 12 persoane au fost identificate şi urmează să fie sancţionate contravenţional pentru încălcarea prevederilor impuse prin Ordonanta Militara nr. 3/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19”, au transmis cei de la IPJ Dâmboviţa.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 40.000 de lei.

”În continuare, poliţiştii defăşoară activităţi pentru identificarea tuturor participanţilor şi pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun, precum şi pentru prevenirea unor astfel de situaţii în viitor”, au precizat oamenii legii.

Ordonanța Militară 3 stabilește clar faptul că pe românii nu au voie să circule pe stradă în grupuri mai mari de trei persoane și că sunt interzise adunările de orice fel, inclusiv cele religioase. Și asta din cauza faptului că virusul COVID-19 se transmite ușor de la om la om.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net