Coronavirus 2020. Cum afli de câtă hârtie igenică ai nevoie, ca să mai laşi şi pentru alţii

Ultima actualizare:

    Unul dintre cele mai căutate produse pe toată planeta a fost hârtia igienicăFoto: adevarul.ro
Unul dintre cele mai căutate produse pe toată planeta a fost hârtia igienicăFoto: adevarul.ro

Unul dintre cele mai căutate produse pe toată planeta a fost hârtia igienică. Doi britanici au creat un site care îţi permite să faci un calcul simplu pentru a afla de câtă hârtie igienică ai nevoie.

Oamenii de pe toată planeta au dat iama în magazine de teamă că nu vor avea reserve dacă vor fi nevoiţi să stea în casă din pricina coronavirusului. Fake news-urile despre coronavirus au creat stări de panică generale şi au dus la cumpărarea în masă a hârtiei igenice în anumite ţări precum SUA, Japonia sau Australia, scrie adevarul.ro.Nici România nu a fost departe de acest comportament bizar, hârtia igienică lipsind din multe magazine în zilele trecute.

Doi britanici, pe numele lor Sam Harris şi Ben Sasson, au creat un site care îţi permite să faci un calcul simplu pentru a afla de câtă hârtie igienică ai nevoie.

Site-ul howmuchtoiletpaper.com îţi permite să vezi rapid de câte role de hârtie ai nevoie pentru a rezista pe toată durata pandemiei şi a permite şi altora să beneficieze de acest produs.

Doar introduci numărul de vizite pe care le faci zilnic la toaletă, setezi numărul de role de hârtie pe care îl ai şi vei afla că, cel mai probabil, ai cumpărat mult prea multe.

Site-ul îţi permite să adaugi şi alte informaţii, precum numărul de bucăţi ale unei role sau câte zile plănuieşti să stai în carantină, pentru a-ţi oferi informaţii cât mai exacte.

Creatorii site-ului au şi un mesaj pentru utilizatorii care cumpără hârtie în cantităţi uriaşe, afişat în josul paginii: ”Nu toată lumea poate ajunge la un magazin pentru a face provizii de hârtie igienică. Nu fii egoist”, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi:

Ce nu știați despre hârtia igienică. Când a fost inventată și de ce

Arhiepiscopia Bucureștilor vine în ajutorul persoanelor vulnerabile social și vârstnicilor. Număr unic de telefon unde se poate solicita sprijin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net