Copil de 7 ani din Tulcea, găsit mort în cuva unei maşini de spălat

Ultima actualizare:

    Polițiștii au fost alertați marți seara, printr-un apel la 112foto: Inquam Photos
Polițiștii au fost alertați marți seara, printr-un apel la 112foto: Inquam Photos

Un copil de şapte ani a fost găsit mort în cuva unei maşini de spălat într-o locuinţă din Tulcea, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul, transmite News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, marţi seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei maşini de spălat dintr-un imobil din municipiu.

“În baza sesizării, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenţie a declarat decesul acestuia. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de  ucidere  din culpă şi s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanţelor decesului”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

De asemenea, poliţiştii au informat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea în legătură cu acest incident. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Citește și:

Copil mort după ce a fost tratat de mamă cu leacuri băbeşti

Copil de 5 ani, mort după ce a căzut cu bicicleta în râu. De ce nu poate tatăl băieţelului să ajungă la înmormântare

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net