Copil de 5 ani, mort după ce a căzut cu bicicleta în râu. De ce nu poate tatăl băieţelului să ajungă la înmormântare

Ultima actualizare:

    Familia Slăvoacă FOTO: Facebook
Familia Slăvoacă FOTO: Facebook

Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud! După ce în urmă cu şapte ani şi-au înmormântat un copilaş în vârstă de 3 ani, astăzi şi-au mai pierdut unul, în vârstă de 5 ani, înecat în râul Someş. Ca şi cum nu ar fi fost prea mult, tatăl nu poate ajunge în ţară să-şi conducă copilul pe ultimul drum.

Băieţelul de 5 ani a avut un accident, miercuri: a căzut cu bicicleta în pârâul Izvor, pe raza localităţii Rodna. Copilul a fost găsit în zona unui pod, zăcând inconştient. Medicii au preluat copilul care era în stop cardiorespirator, cu hipotermie, şi l-au transportat la UPU SMURD Bistriţa. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze, însă, din nefericire, în cursul nopţii de miercuri spre joi, băieţelul a murit, scrie adevarul.ro.

Tatăl victimei, Arsente Ioan Slăvoacă, munceşte în Spania, în zona Valencia. Miercuri a primit vestea că băieţelul lui de 5 ani a avut un accident, iar la câteva ore că medicii nu au putut să-i salveze viaţa. „Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Noi, părinţii suntem distruşi, bunicii la fel. Din cauza unei biciclete ţi-ai pierdut viaţa, bicicleta ţi-a cumpărat-o să te bucuri, dar văd că bicicleta a adus numai tristeţe.”, îşi strigă durerea pe reţelele de socializare bărbatul.

Tatăl copilului se află în Spania

Durerea este cu atât mai mare cu cât tatăl micuţului nu poate fi alături de acesta pe ultimul său drum. „Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrăţişez fiul, dar din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer şi nu l-am putut îmbrăţişa”, scrie Arsente pe contul său de Facebook.

Părintele încearcă disperat să ajungă acasă, să-şi îngroape copilul. „Nu pot să cred că ai părăsit această lume aşa de tânăr. Mi s-au anulat aşa de multe zboruri, numai să nu pot ajunge să te îmbrăţişez. Ultimile cuvinte ce mi le-ai spus: te iubesc tata, te aştept acasă. Ultimul an ce am vrut să îl fac în Spania, am vrut să fiu alături de voi, dar uite nu s-a putut. Am aşteptat să ajung acasă, dar din cauza lui coronavirus nu am ajuns să am grijă de voi. Dumnezeu să te aibă sub paza lui”.

Ajutor pentru părintele îndurerat

Apropiaţii au postat mesaje prin care cei care au posibilitatea pot să-l ajute pe Arsente să ajungă la înmormântarea copilului. „Haideţi să alinăm pe cât se poate durerea familiei Slăvoacă din Rodna, celor care le-a murit astăzi copilul înecat în râu. Tatăl, Arsente, lucrează în Spania, în zona Valenciei, şi încearcă disperat să ajungă acasă pentru a-şi îngropa băieţelul de 5 ani ce a căzut cu bicicleta în Someş. Dacă ştiţi vreun mijloc de transport ce vine din Valencia, nu ezitaţi să-l sunaţi pentru a aduce acasă un biet tată ce vine să-şi îngroape copilaşul. Numărul de telefon al lui Arsente Slăvoacă este 617 001 688”, este unul din mesajele postate de cei care vor să-l ajute pe tatăl îndurerat.

Au pierdut al doilea copil

Destinul este crunt pentru această familie. În urmă cu şapte ani, celor doi părinţi le-a mai murit un copil, de numai 3 ani. Micuţul a sfârşit în somn, după ce s-a înecat cu vărsătură. „Dumnezeu să-i odihnească în pace şi să mângâie această familie îndurerată”, se arată într-unul dintre mesajele de pe reţelele de socializare.

Citeşte şi:

Giurgiu. Copil de 6 ani dispărut de acasă, găsit mort într-un râu, la 3 kilometri de locuinţa sa

Moarte cumplită în Capitală: s-a înecat în maşină, în râul Dâmboviţa

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net