Condamnat pentru viol asupra unui copil de 6 ani, un pedofil din Iași și-a motivat fapta: „Nu am vrut să merg la alte femei, să îmi stric casa“

copil_violat.jpg

copil violat
Foto: Arhivă Click!
Citeste tot despre: 

Incredibilă mărturia unui bărbat din Iași, judecat și găsit vinovat pentru viol asupra unui copil de 6 ani! Pedofilul și-a justificat monstruoasa faptă în fața magistraților: „Nu am vrut să merg la alte femei, să îmi stric casa.“.

Datorită acestui motiv, Marian Loghin (44 ani) a beneficiat de o reducere de pedeapsă substanţială: magistraţii au decis să execute șase ani pentru viol şi trei ani pentru agresiune sexuală, adică o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare, după contopire, scrie adevarul.ro. Potrivit Codului Penal, pentru viol asupra unui minor pedeapsa maximă este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală - de 10 ani. Conform sentinței, individul ar trebui să achite şi daune morale de 50.000 de lei. Decizia nu este definitivă. 

Victima, colegă de clasă cu fiul agresorului 

Marian Loghin locuieşte în localitatea Maxut din judeţul Iaşi, alături de rude şi fiul său minor, pe aceeaşti stradă cu victima, un băiat de 6 ani. Culmea, coleg de clasă cu băiatul său. Soția lui Loghin munceşte în Cipru de mai mulţi ani şi se întoarce acasă de două ori pe an. 

Prima agresiune sexuală a avut loc în iulie 2017, când victima şi fiul lui Loghin se jucau pe calculator. La un moment dat, bărbatul şi-a trimis fiul la un magazin, pentru a putea rămâne singur cu victima. “În momentul în care fiul său a plecat spre magazin, inculpatul a ridicat pe persoana vătămată minoră de la calculator, unde acesta se juca, şi, profitând de incapacitatea acestuia de a înţelege semnificaţia anumitor acte, precum, şi de relaţia de autoritate pe care o avea asupra acestuia, l-a aşezat pe patul din cameră, şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi i-a solicitat persoanei vătămate să-i frece penisul”, au precizat judecătorii, în motivarea sentinţei.

După fiecare act sexual, pedofilul îi dădea copilului 2-3 lei

Agresorul a întreţinut şi un act sexual oral cu copilul, la finalul căruia i-a cerut minorului să rămână “secretul lor”. Ulterior, între iulie 2017 şi decembrie 2018, individul a violat de 5-6 ori victima, de fiecare dată copilul provocându-i plăcere prin sex oral. Ultima agresiune sexuală a avut loc în decembrie 2018, când victima a mers cu colindul la agresor. După consumarea actelor sexuale, individul îi oferea 2-3 lei copilului şi îi cerea să nu povestească nimănui ce au făcut.

La audieri, individul a oferit o explicaţie şocantă. ”Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu un copil, decât să meargă la o femeie străină, întrucât nu a vrut să-și strice casa”, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Invocând această recunoaştere, judecătorii de la Hârlău nu au acordat pedeapsa maximă individului. Acesta a primit șase ani pentru viol şi trei ani pentru agresiune sexuală, adică o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare, după contopire. 

 

Citește și: 

 

Semnele clare care îți arată că ai în fața ta un pedofil

 

Cum păcălesc pedofilii copiii. 5 metode pe care trebuie să le știe orice părinte

 

 

Loading...

Citește și

  • copil abuzat plange

    Of, Doamne! La fiecare patru zile un minor e abuzat sexual, fetiţă sau băieţel, iar anual 2.400 de copii cad pradă pedofililor. Datele sunt oficiale, de la Ministerul de Interne. Uite cum ne ferim copiii de pedofili!

  • violatori, pedofili, agresiune sexuala minori, minori agresati, copii viol, tati violatori, pedofilie

    Agresiunea sexuală îndreptată împotriva minorilor este extrem de frecventă în România, iar pedepsele prevăzute de legea penală nu descurajează deloc un astfel de comportament deviant. Ultimul caz de pedofilie, soldat cu molestarea a doi copii într-un lift din București, ne arată ce pericole îi pasc pe cei mici când ies de sub supravegherea părintească. Iată ce soartă au avut patru dintre pedofilii care au scandalizat România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1