Condamnare record! 30 de ani de închisoare pentru un bărbat din Piatra Neamț, „campion” la înşelăciuni prin metoda „Accidentul”

Ultima actualizare:

    foto: shutterstock.com
foto: shutterstock.com

”Campionul” metodei de înșelăciune ”Accidentul” și-a primit pedeapsa pentru ilegalitățile comise în ultimii ani. Nicolae Bratu a înșelat zeci de persoane, iar acum are de ispășit 30 de ani de închisoare.

Nicolae Bratu, din Piatra Neamț, și-a schimbat și numele de două ori, în încercarea de a-și face urma pierdută. Fost Asaftei și Adumiroaie, este numit campion la metoda ”Accidentul”, după ce a primit 59 de pedepse similare într-un singur dosar. Magistraţii ieşeni l-au condamnat inițial la aproape 37 de ani de închisoare: 15 ani, 10 luni şi 7.212 zile de puşcărie. Pentru că pedeapsa stabilită de instanţă depăşea maximul admis în România, bărbatul a rămas să execute 30 de ani de închisoare, scrie adevarul.ro

Bărbatul a fost condamnat în ultimii ani de mai multe instanţe din zona Moldovei, magistraţii luând în calcul toate aceste sentinţe, date pe rând de Judecătoria Roman, Judecătoria Piatra Neamţ, Judecătoria Bacău și Judecătoria Iaşi. Victime ale metodei ”Accidentul” erau, de cele mai multe ori, persoane în vârstă, care sunt sunate şi anunţate că o persoană dragă ar fi fost implicată într-un accident şi are nevoie de bani pentru tratament de urgenţă în spital sau poate chiar pentru a scăpa de un dosar penal. Astfel, persoanele sunate intrau în panică şi erau de acord să trimită cât mai repede suma de bani cerută.  

Citește și: 

Pedeapsă record pentru un sucevean care a înșelat și din pușcărie prin metoda Accidentul

Metoda «Accidentul»: zeci de români, păgubiți de escroci cu 200.000 de lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net