Ciprian Ciucu, președintele Agenției Funcționarilor Publici, și-a angajat mama pensionară în 4 instituții ale statului

Ultima actualizare:

    Ciprian Ciucu este candidat la Primăria Sector 6  Foto: Facebook
Ciprian Ciucu este candidat la Primăria Sector 6 Foto: Facebook

Nepotismul este un fenomen larg răspândit în țara noastră și tot mai multe cazuri ies la iveală. Unul din acestea este al lui Ciprian Ciucu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și, totodată, candidat la primăria Sector 6. Liberalul Ciucu a reușit ”performanța” de a-și angaja mama deja pensionară în patru instituții ale statului.

Despre Ciprian Ciucu s-a spus că, împreună cu soția sa, cu Cristian Ghinea Oana Ganea ”plimba” bani din fonduri europene prin firme și ONG-uri, câștigând proiecte europene numai prin ”relații”, fiind vehiculate sume de sute de mii de euro, scrie ziuanews.ro. Ani de zile, Ciucu și-ar fi plătit salariul din aceste fonduri, făcând același lucru și pentru mama sa, cea care a fost angajată – în același timp – la ACRPE și la HF Advising. Practic, Angelina Ștefan ”lucra”, simultan, în trei locuri, la vremea respectivă, unul la stat și două la privat.

Pensionara Angelina Ștefan, angajata mai multor instituții ale statului  

Angelina Ștefan, mama președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, a fost angajată în mai multe funcții publice. Rând pe rând sau în același timp, Angelina Ștefan a trecut prin mai multe posturi, cu toate că pregătirea ei profesională nu are legătură cu funcțiile pe care le-a ocupat, fără a da concurs. A lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (venit 16.042 ron/an); la ANSVSA, consilier Instituții Publice, consilier Președinte ANSVSA (venit 55.060 ron/an); la Ministerul Finanțelor Publice, consilier al Ministrului Finanțelor (venit 19.404 ron/an); la ANAF, director Cabinet al Vicepreședintelui ANAF, Sandu Costea, Șeful Antifraudă și Inspecție Fiscală (ocupă funcția din 07.09.2020). 

Angelina Ștefan a fost angajată la patru instituții de stat
Angelina Ștefan a fost angajată la patru instituții de stat

La o simplă adunare, se strâng 90.506 ron/an, plus 33.240 ron/an pensia, un total de 123.746 ron/an. Și asta fără venitul obținut de pe urma noii funcții de Director Cabinet Vicepreședinte ANAF.

Angelina Ștefan este și ea membră a PNL Sector 3, iar fiul ei este și Președinte al Consiliului Național de Integritate din partea ONG-urilor civice. 

Angelina Ștefan este Director Cabinet Vicepreședinte ANAF
Angelina Ștefan este Director Cabinet Vicepreședinte ANAF

Angelina Ștefan, autoarea unui accident auto spectaculos

Pensionară și, totodată, consilier al președintelui ANSVSA, Robert Chioveanu, Angelina Ștefan a provocat un accident pe 26 februarie, aflându-se la volanul unei mașini a instituției, fără a avea dreptul legal. Accidentul a avut loc în Drumul Taberei, scrie ziuanews.ro. Mama lui Ciprian Ciucu a ieșit cu spatele din parcare, fără să se asigure și, după ce a pierdut controlul mașinii, a distrus un chioșc pe care l-a proiectat pe trotuar printre pietoni. A intrat pe bulevard, unde a lovit un autoturism ce se deplasa regulamentar în trafic, a rupt protecția scuarului pentru pasageri din stația de tramvai și a trecut milimetric pe lângă oamenii care coborâseră din tramvai. În cele din urmă, mașina s-a oprit în gardul de protecție din sens invers, pe șine. 

Citește și: 

Cum se fraudează angajările la stat. Mărturii ale unui tânăr dat afară de Guvernul Grindeanu

Război deschis între candidații la Primăria Capitalei. Firea i-a făcut plângere penală lui Nicușor Dan

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net