Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor

cine_a_venit_la_inmormantarea_lui_vadim_tudor.jpg

cine a venit la inmormantarea lui vadim tudor
Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor: «Tribunul» a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni
foto: Blitz

S-a stins din viață la 65 de ani, luni, 14 septembrie. Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor, care a avut loc joi, 17 septembrie, a avut parte de momente dureroase și incidente neobișnuite pentru o astfel de zi. Familia și prietenii cei mai apropiați au asistat la slujbă și la onorurile militare trase în cinstea lui.

Fostul lider PRM a lăsat în urmă o soție și două fiice. Îndurerate, acestea au asistat la trista ceremonie, iar cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor l-a condus pe ultimul drum, cortegiul funerar purtând sicriul scriitorului pe drumurile Capitalei, până la cimitirul Ghencea Civil. Iată cine a fost prezent.

Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor: Marian Nistor a venit cu soția

cine_a_venit_la_inmormantarea_lui_vadim_tudor_marian_nistor.jpg

cine a venit la inmormantarea lui vadim tudor
Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor: Marian Nistor (71 de ani) a venit cu soția lui
foto: Tatiana Solomon

 

Printre cei prezenți, cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor l-a văzut și pe Marian Nistor (71 de ani). Cântărețul a venit la braț cu soția lui, iar amândoi au fost surprinși cu capetele plecate, îndurerați și triști. Cei doi nu au purtat doliu vestimentar, însă pe chipurile lor se putea citi sentimentul de regret.

Renumitul cuplu a participat și la priveghiul fostului lider PRM, care s-a desfășurat la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde a fost depus, inițial, trupul lui Vadim, și unde rudele au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor: Miron Cozma a fost prezent la serviciul funerar

cine_a_venit_la_inmormantarea_lui_vadim_tudor_miron_cozma.jpg

cine a venit la inmormantarea lui vadim tudor
Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor: Miron Cozma (61 de ani) i-a adus un ultim omagiu politicianului
foto: Tatiana Solomon

 

Miron Cozma (61 de ani) a fost una dintre ultimele persoane care a vorbit cu fostul lider PRM înainte să moară. Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor l-a putut vedea și pe „Luceafărul Huilei” , care a venit să îl conducă pe ultimul drum pe cel cu care a fost prieten ani buni.

Prin presă a circulat zvonul că Vadim i-ar fi trimis un SMS lui Miron Cozma, cu numai câteva zile înainte se moară. Cu toate acestea, se pare că liderul minerilor nu a reușit să îi răspundă în momentul respectiv, iar când a vrut să o facă, a fost mult prea târziu.

Potrivit surselor, cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor i-a putut vedea și pe Gheorghe Funar, Olguța Vasilescu și Nicolae Văcăroiu, veniți să-i aducă regretatului fost lider PRM un ultim omagiu.

Loading...

Citește și

 • inmormantarea lui vadim tudor

  Înmormântarea lui Vadim Tudor are loc joi (17 septembrie), la Cimitirul Ghencea Civil. Slujba va fi oficiată de 16 preoți, unul dintre ei fiind chiar nașul său de cununie. La ceremonie se vor recita de poezii și discursuri. Sunt așteptați foarte mulți oameni la înmormântarea lui Vadim Tudor, având în vedere că la priveghi a fost o coadă formată din sute de oameni. „Tribunul" s-a stins din viață luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani.

 • sicriu corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani. Joi, 17 septembrie, fostul lider PRM a fost purtat prin Capitală de cortegiul funerar, iar aproximativ la ora 11.30 a început slujba de înmormântare.

 • adim

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Fondatorul Partidului România Mare era cunoscut ca un stelist înfocat. Martor al succesului istoric al echipei în finala Cupei Campionilor de la Sevilla, din 1986, Vadim a avut parte de o primire impresionantă, în Ghencea, pe ultimul său drum.

 • vadim tudor

  În jur de 4.000 de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum pe Corneliu Vadim Tudor, joi (17 septembrie). Slujba de înmormântare a început în jurul orei 11.30, la Cimitirul Ghencea. Mai multe persoane au făcut gesturi scandaloase și s-au urcat pe morminte pentru a poza sicriul cu trupul neînsuflețit al “tribunului”.