Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul din Vaslui

Ultima actualizare:

    Maria Penghiș (17 ani) și-a pierdut viața în accidentul din Vasluifoto: estvest.ro
Maria Penghiș (17 ani) și-a pierdut viața în accidentul din Vasluifoto: estvest.ro

Cinci tineri și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier în weekend, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Vinovat a fost un șofer teribilist în vârstă de 31 de ani, care s-a angajat în mai multe depășiri riscante, până a dat de o mașină care circula regulamentar pe contrasens. Patru persoane și-au pierdut viața pe loc, iar o elevă de 17 ani a murit la spital.

Şoferul vinovat, Bogdan Cornel Topriceanu (31 ani), din comuna Gohor, judeţul Galaţi, se întorcea de la discotecă, alături de un grup de prieteni: Iulian Tofan (26 ani) din comuna Gohor, Maria Penghiş (17 ani) din comuna Priponeşti, elevă la Liceul Pedagogic din Bârlad, Gabriela Huzună (19 ani) din comuna Priponeşti şi sora acesteia din urmă, Mădălina, o adolescentă de 15 ani care tocmai susţinuse Evaluarea Naţională şi se pregătea de admiterea la liceu. În urma impactului, patru dintre cei cinci tineri au murit, singura care a scăpat cu viaţă fiind adolescenta de 15 ani. Ea este, însă, în comă la spital.

Maria Penghiș trecea în clasa a XII-a, profilul învățător-educator, și era din localitatea Berheci, comuna Gohor, din județul Galați. Toți apropiații fetei sunt răvășiți de durere. Părinții au făcut un adevărat șoc. Cunoscuții care au interacționat cu ei spun că mama refuză să creadă că ar fi vorba de fetița ei, singurul ei copil, și așteaptă ca Maria să dea un telefon, să intre pe poartă, conform Estvest.ro.

”Nu pot să cred. Nu realizez. Măriuca noastră, fetița care a crescut sub ochii mei și căreia în fiecare an, de când s-a născut, i-am cumpărat câte o păpușică de ziua ei… nu mai este. Cui să-i mai duc eu, acum, o păpușă? Un copil atât de dulce, atât de bun, atât de vesel, atât de frumos! Cum se poate? Nu am cuvinte”, a declarat, pentru sursa citată, Ana Gohoreanu, vecină și apropiată prietenă de familie.

Cine se afla în mașina lovită de șoferul teribilist

Autoturismul în care a intrat maşina condusă de tânărul din Galaţi era condus de un tânăr de 34 de ani, din Iaşi. Alături de el, se aflau alte patru persoane: partenera acestuia, o adolescentă de 13 ani şi un alt cuplu de prieteni. Cei patru adulţi lucrau în industria IT, angajaţi sau şefi în firme multinaţionale prestigioase cu sediul în Iaşi. Cu toţii se întorceau din vacanţa petrecută în Zakynthos, Grecia. Aveau mai puţin de 60 de kilometri până acasă, când drumul le-a fost curmat brusc de maşina apărută brusc în faţă de pe contrasens. În urma impactului frontal, tânărul de 34 de ani din Iaşi și-a pierdut viaţa pe loc. Şi ceilalţi pasageri din autoturism au fost răniţi, în starea cea mai gravă fiind partenera şoferului.

Citește și:

Grav accident rutier la Mamaia. 3 maşini s-au făcut zob, 4 tineri au ajuns la spital

Cântăreață de folclor, accident grav de mașină! Soţul a murit pe loc

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net