Cine a fost Emi Pian, interlopul ucis pe străzile Capitalei. Era liderul clanului Duduianu

Ultima actualizare:

    Interlopul Emi Pian a fost ucis într-o răfuială între clanurifoto: arhivă personală
Interlopul Emi Pian a fost ucis într-o răfuială între clanurifoto: arhivă personală

Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, a fost ucis în noaptea de 3 spre 4 august, într-o răfuială între două clanuri rivale, pe străzile Bucureștiului.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit, marți, în urma unui conflict între mai multe persoane produs în sectorul 6 al Capitalei. Surse din anchetă au declarat pentru Observator că este vorba despre celebrul interlop Emi Pian. Liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital, unde a decedat.

Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre cei mai influenți interlopi din București 

Florin Salam a fost invitat de multe ori să cânte la evenimentele din familia lui Emi Pian
Florin Salam a fost invitat de multe ori să cânte la evenimentele din familia lui Emi Pian

Emi Pian, considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România și lider al clanului Duduianu, și-a început "afacerea" într-o vila din Dobroesti (Ilfov), unde era organizată o partida de zaruri (barbut) la care participau mai multe persoane. Florin Mototolea, zis Emi Pian, împrumuta persoanele care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest împrumut fiind condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% - 35%/zi.

Unul dintre jucătorii de barbut care pierduse toți banii s-a împrumutat la Emi Pian cu suma de 20.000 lei pentru a continuă jocul. Interlopul l-a împrumutat, dar bărbatul a pierdut și acești bani. La sfârșitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7.

Emi Pian, așteptat cu lăutari și artificii la eliberarea din închisoare

În 2019, tatăl lui Emi Pian a fost reținut pentru tentativă de omor, după ce a călcat un om pe trecerea de pietoni. Tot anul trecut, în luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au făcut scandal din cauza unui conflict apărut chiar in interiorul clanului. S-au bătut cu furci și topoare chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitală.

În luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net