VIDEO Un milionar din Cluj a spulberat un tânăr pe trecerea de pietoni. Bărbatul a murit instant

Ultima actualizare:

    Foto: ISU
Foto: ISU

Un bărbat a fost accidentat mortal, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, de o mașină la volanul căreia se afla un cunoscut milionar al zonei. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Pietonul și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii, din cartierul Iris. Din primele cercetări ale polițiștilor, bărbatul de 33 de ani traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit de un autoturism, arată monitorulcj.ro. La volanul SUV-ului care a produs accidentul se afla un cunoscut milionar din Cluj, patronul firmei Coratim, Daniel Dumitraș. Acesta a ieșit chiar din curtea imobilului unde firma sa își are sediul și ar fi virat brusc la stânga, arată stiridecluj.ro.

Victima era din localitatea Florești și nu s-a mai putut feri de șoferul care nu l-a văzut. Șoferul de 49 de ani este din Cluj Napoca. Echipajele de urgență ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

„A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV – ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator, pentru sursa citată. Milionarul are dosar penal pentru ucidere din culpă iar poliția i-a reținut permisul în vederea anulării.

Mai jos puteți urmări video-ul șocant al întâmplării, însă vă avertizăm că imaginile vă pot afecta din punct de vedere emoțional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net