Tragedie la competiția off-road "Dacii liberi", de la Slănic Moldova. Un pilot a murit, după ce a căzut în râul Oituz

off-road.jpg

Imagine din competiție
foto: Facebook

Un pilot participant în competiția de off-road „Dacii liberi”, de la Slănic Moldova, a murit, sâmbătă, după ce s-a răsturnat în râul Oituz. Copilotul a fost găsit în viață, potrivit unui anunț al Prefecturii Bacău.

ISU Bacău a anunţat, sâmbătă, că echipaje din Bacău şi Conasna intervin după ce, undeva între Breţcu (judeţul Covasna) şi Poiana Sărată (judeţul Bacău), un autoturism participant la o competiţie de off road s-a răsturnat în râul Oituz.

”În zona din care s-a făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil”, a transmis ISU Bacău, potrivit News.ro. Sursa citată a precizat că echipajele ISU au ajuns la punctul unde drumul forestier se intersectează cu Drumul Naţional.

”Din cauza faptului că drumul forestier este greu accesibil se va continua deplasarea pe jos”, a mai transmis ISU Bacău. La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii Bacău au precizat că pilotul a fost găsit decedat de primele persoane care au ajuns la faţa locului, în timp ce copilotul este în viaţă. Acesta este stabil hemodinamic şi va fi transportat la spital. Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit publicației Ziarul de Bacău, este vorba despre Etapa a II-a a Campionatului Național de Off Road 2021, "TROFEUL DACII LIBERI", organizată de club off-road "Dacii liberi" și Primăria Slănic-Moldova.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1