Cine este Helen Drăghici, femeia care l-a acuzat pe fondatorul T.A.T.A că i-ar fi violat fetița

Ultima actualizare:

    Helen și Bogdan Drăghici, pe vremea când formau un cuplu fericit Sursa foto: Facebook
Helen și Bogdan Drăghici, pe vremea când formau un cuplu fericit Sursa foto: Facebook

Helen Drăghici, fostă Pantelimon, este medic pediatru, „un medic excelent și un om minunat”, cum s-a exprimat pe un forum medical mama unui copilaș pe care doctorul l-a tratat în anul 2017. Iată cine este femeie care l-a acuzat pe președintele T.A.T.A că i-ar fi violat copila.

Helen Daniela Drăghici, fosta soție a lui Bogdan Drăghici, fondatorul asociației T.A.T.A este medic de familie și specialist pediatru în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din București. Este mama a patru fete: trei provin dintr-o altă căsătorie, femeia având cu Bogdan Drăghici un singur copil. Helen și Bogdan s-au căsătorit la sfârșitul lunii iunie 2008, dar, din păcate, fericirea lora durat numai opt ani. În decembrie 2016, Helen intentează proces de divorț la judecătoria Sectorului 5 din București. Sențința definitiva a fost dată pe 2 iulie 2019, căsătoria fiind desfăcută din culpă comună. Helen a revenit la numele său de fată – Pantelimon – și i s-a dat spre încredințare exclusivă copilul pe care îl are cu Bogdan. Tatăl, pe de altă parte, a fost obligat de instanță să plătească o pensie alimentară de 25% din venitul său net și să achite cheltuielile de judecată în valoare de 10.000 lei.

Femeia cere ordin de restricție cu toate că avea costodie exclusivă

Deși obținuse custodia exclusivă a copilului, Helen cere, pe 18 iulie anul acesta, un ordin de restricție pe numele lui Drăghici față de fiica lor. Cererea a fost depusă tot la Judecătoria sectorului 5. Pe 22 iulie, instanța respinge această cerere pe motiv că nu se justifică, pe motiv că este neîntemeiată. Femeia a contestat soluția, iar acum dosarul se află la Tribunalul București. Următorul termen stabilit pentru acest caz este 9 septembrie.

Arestat pentru 30 de zile pentru viol în formă continuă

Marți seară, pe 20 august, Bogdan Drăghici a fost reținut de procurori, iar apoi arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de Helen, fosta soție, că și-a violat fiica vitregă, pe când fata avea 10 ani. Este una dintre fetele pe care Helen le are cu fostul ei soț, pe nume Doagă. Se pare că abuzurile au fost în formă continuă și au avut loc între anii 2013-2016. Bogdan Drăghici neagă orice acuzație, însă surse din cadrul anchetei au declarat că există suficiente probe care îi dovedesc vinovăția.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cate-scandaluri-fost-implicat-bogdan-...

https://www.click.ro/news/national/bogdan-draghici-presedintele-asociati...

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net