Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., acuzat că și-a violat fiica vitregă

bogdan_draghici.jpg

bogdan draghici
Bogdan Drăghici, acuzat că și-a violat fiica
Foto: Mediafax

Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., este acuzat că, în urmă cu câțiva ani, și-a violat fiica vitregă de 10 ani. Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor) a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pentru că ar fi abuzat sexual o minoră. Acesta este reținut în Arestul Central al Poliției Capitalei, cu propunerea de arestare preventivă.

Agresiunile ar fi avut în perioada 2013-2016 asupra fiicei vitrege a acestuia. Plângerea a fost făcută chiar de mama fetei. În același timp, Drăghici este bănuit că ar fi săvârșit mai multe astfel de fapte.

Surse apropiate de anchetă afirmă că întreg cazul a pornit încă din luna aprilie, atunci când fosta soție a lui Bogdan Drăghici, un medic cunoscut din București, ar fi făcut o plângere la poliție în care reclama un comportament cel puțin suspect al lui Drăghici. Aceleași surse spun că este foarte posibil ca aceste acte de agresiune să fi avut loc în repetate rânduri. Până la această oră Bogdan Drăghici a respins toate acuzațiile - afirmă unul dintre cei care au asistat la interogatorii, conform stirileprotv.ro.

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor, notează Mediafax. Bogdan Drăghici a devenit cunoscut când a inițiat o campanie pentru ca tații să se poată interna în spitale alături de copii, așa cum fac mamele.

Loading...