Cine este băiatul de 21 ani pe care scafandrii îl caută în apele Dunării, la Corabia

ambarcatiune_corabia.jpeg

Tânărul dispărut este căutat și cu ajutorul scafandrilor
Foto: adevarul.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Tânărul de 21 de ani dispărut în apele Dunării după ce ambarcațiunea în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat, duminică, 25 iulie, este din Corabia și studiază în București.

Deși căutările au continuat şi pe timpul nopţii, cu ajutorul bărcilor cu motor, fiind amplasate accesorii pentru asigurarea iluminatului în zonă, acestea au fost fără rezultat. Azi dimineață, pompierii au reluat căutările şi cu echipajul de scafandri din cadrul ISU Vâlcea.

„Scafandrii execută căutări în zona în care a fost găsită barca scufundată. Condiţiile în care se desfăşoară căutările sunt foarte dificile, viteza de curgere a apei este foarte mare, curenţii sunt puternici şi vizibilitatea este zero“, spun reprezentanţii ISU Olt, conform adevarul.ro.

Tânărul dispărut nu știa să înoate 

Robert Alexandru Puţinelu (21 ani) se afla alături de prieteni în vacanţă, pe faleza Dunării, la Corabia. Cei opt tineri voiau să ajungă pe o insulă, un loc foarte popular în zonă, şi au apelat la un bărbat de 41 ani, conducătorul bărcii de agrement, să-i transporte la locul distracţiei. 

disparutul_robert_alexandru_putinelu.jpg

Robert Alexandru Puţinelu (21 ani)
Foto: adevarul.ro

Din cauza numărului mare de pasageri raportat la capacitatea ambarcaţiunii (barca fiind de 4 persoane), barca s-a răsturnat la aproximativ 10 metri de mal. Opt dintre cei nouă au ajuns la mal, doar tânărul de 21 ani, care nu ştia să înoate, nu a reuşit să se salveze şi nici cei care se aflau cu el nu i-au putut fi de ajutor.

Conducătorul ambarcaţiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Citește și: 

 

O ambarcaţiune de agrement s-a răsturnat pe Dunăre. O persoană e dispărută, iar alta rănită

 

Accident pe Dunăre! Două ambarcaţiuni s-au ciocnit în zona Falezei, din Brăila

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul