Chirurgul fals a operat în clinica Adinei Alberts

Ultima actualizare:
Adina Alberts a purtat discuţii cu Matteo Politi pentru închirierea unui spaţiu din clinică
Adina Alberts a purtat discuţii cu Matteo Politi pentru închirierea unui spaţiu din clinică

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts l-a demascat pe aşa-zisul medic italian Matteo Politi, valetul cu 8 clase, care practica medicina în România fără să aibă studii de specialitate. Bărbatul de 37 de ani, care s-a dat drept medic plastician, a operat pacienți chiar la clinica soţiei lui Viorel Cataramă. Dr. Matthew Mode, aşa cum se recomanda italianul, a făcut o intervenţie complexă de augmentare mamară în timpul în care dr. Adina Alberts era plecată din ţară.

Colaborarea dintre Adina Alberts și Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, a pornit la abordarea italianului, care s-a arătat interesat să închirieze un cabinet în clinica acesteia, ca mai apoi să-și arate disponibilitatea financiară de a o cumpăra. Soţia omului de afaceri Viorel Cataramă a mărturisit că în urmă cu un an a dat câteva anunţuri prin care îşi dorea să închireze spaţiul clinicii. 


    Adina Alberts a purtat discuţii cu Matteo Politi pentru închirierea unui spaţiu din clinicăFoto: adinaalberts.ro
Adina Alberts a purtat discuţii cu Matteo Politi pentru închirierea unui spaţiu din clinicăFoto: adinaalberts.ro

"Discuția noastră a fost de natură imobiliară. El și-a manifestat interesul să închirieze întreaga clinică, apoi a spus că ar dori să o cumpere, pentru că are două proprietăți, una în Italia și una la Londra, care valorează 6 milioane de euro, și ar primi cu ușurință credit. El a făcut la noi câteva intervenții de mică anvergură și doar una singură de anvergură, într-o zi în care eu nu eram în țară. Ne-a anunțat că face o intervenție la nivelul sânilor, cu anestezie locală și ne-am trezit că și-a chemat o echipă destul de numeroasă, o asistentă…etc. În contract asta era prevăzut, să-și aducă o echipă de ajutor. În sfârșit, a efectuat o operație de anvergură, acesta fiind și principalul motiv pentru care ne-am adresat ulterior Colegiului Medicilor și Poliției”, a explicat Adina Alberts.

Ce i-a trezit suspiciuni Adinei Alberts 

Întrebată ce i-a dat de gândit de s-a adresat autorităților competente, aceasta a precizat că pacienta respectivă a avut o complicație la nivelul sânilor.

“Asistentele mele au fost în sală. Ele mi-au spus ce face, cum proceda. Mi-au trimis și niște poze. Totul este filmat și este la dosar. A lucrat 4 ani în Italia, 3 ani în Anglia. La noi a fost demascat în 8 luni”, a mai spus medicul chirurg plastician Alberts.

”Au fost câteva suspiciuni. L-am văzut cum se mișca în sala de operații, am avut câteva discuții. Să știți că la nivel de discuție medicală omul este strălucit, te induce în eroare când stai de vorbă cu el în domeniul medical. Eu nu am avut niciun dubiu, discutând cu el diverse proceduri medicale, că el nu este medic, că nu este chirurg plastician. Ulterior, au început să apară niște suspiciuni în momentul în care l-am văzut, de exemplu, cum injectează, cât de mare grijă are de sterilizarea instrumentarului și felul în care păstrează sterilitatea atunci când face un act medical. Ușor, ușor și eu, și asistentele mele ne-am dat seama că ceva e în neregulă. El înșela în mai multe privințe pe cei din jur, nu numai prin faptul că a declarat că este medic și nu e”, a adăugat medicul.

Citeşte şi:

Falsul chirurg a vrut să fugă din țară. Uite unde l-au prins polițiștii

Chirurgul cu 8 clase făcea sprâncene din păr pubian. Avea două

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net