FOTO Cele 7 mame ucise în accidentul din Ialomiţa şi şoferul microbuzului, înmormântate în Munteni-Buzău

inmormantare-munteni-buzau.jpg

inmormantare munteni buzau
8 înmormântări au avut loc marţi în satul Munteni-Buzău
foto: Click!

Lacrimi sfâşietoare de durere în satul Munteni-Buzău din Ialomiţa. Marţi (8 octombrie) au fost conduşi pe ultimul drum şoferul microbuzului şi cele 7 mame care au pierit în tragicul accident de sâmbătă, din Ialomiţa. În haine cernite, cu ochii uscați de plâns, localnicii s-au adunat pentru a merge la înmormântări, atmosfera fiind greu de descris în cuvinte.

Zi tristă în județul Ialomița, unde marţi (8 octombrie) au avut loc opt înmormântări în Munteni-Buzău, în urma accidentului care s-a produs weekend-ul trecut.

inmormantare-munteni-buzau_11.jpg

inmormantare munteni buzau lume multa
Tot satul a plâns victimele înmormântate marţi în satul Munteni Buzău
foto: Click!

Una dintre mamele care au murit în accidentul din Ialomița, Viorica Moise, în vârstă de 50 de ani, a fost înmormântată cu o zi mai devreme decât celelalte victime. Motivul pentru care aceasta a fost îngropată luni și nu marţi este pentru că familia a decis să nu o îngroape chiar de ziua ei. Azi ar fi împlinit 50 de ani. Tot astăzi a fost înmormântat și șoferul microbuzului. Slujba comună a fost oficiată de un sobor de 50 de preoți.

 • Marţi (8 octombrie) au fost conduşi pe ultimul drum şoferul microbuzului şi cele 7 mame care au pierit în tragicul accident de sâmbătă din Ialomiţa
  foto: Click!
 • Femeile care s-au stins din viaţă făceau naveta zi de zi ca să își întrețină familia
  foto: Click!
 • Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului, a fost îngropat și el tot azi, 8 octombrie
  foto: Click!
 • Cea mai tânără victimă a accidentului din Ialomiţa avea 22 de ani
  foto: Click!
 • Alexandra Badea avea un copilaș de 6 ani
  foto. Click!
 • În accidentul de pe DN 2A au murit 10 persoane, iar alte 7 au fost rănite.
  foto: Click!
 • Durere fără margini în Muntenii Buzău
  foto: Click!
 • Slujba de înmormântare pentru cele 8 victime ale accidentului din Ialomița
  foto: Click!
 • Maximize

1/9

Victimele accidentului din Ialomiţa erau angajate la Mega Image şi făceau naveta

Femeile care s-au stins din viaţă făceau naveta zi de zi ca să își întrețină familia. Ele parcurgeau câte 89 de kilometri dus-întors pentru a veni în Capitală la muncă, în mai multe magazine din rețeaua Mega Image. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa Viorica Moise, 50 de ani, 2 copii, Aurelia Chiriţă, 31 de ani, 3 copii,  Frusina Mirică, 44 de ani, 2 copii, Gabriela Botea, 41 de ani, un copil, Eugenia Drăgulin, 51 de ani, 2 copii, Irina Matei, 28 de ani, 3 copii, Alexandra Maria Badea, 22 de ani, un copil, Lucreţia Dan, 58 de ani, Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului, un copil, Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului.

inmormantare-munteni-buzau_8.jpg

inmormantare munteni buyau lacrimi de durere rude
Rudele şi-au strigat durerea printre lacrimile amare care le-au curs şuroaie pe obraji
foto: Click!

Cea mai tânără victimă a accidentului din Ialomiţa avea 22 de ani

Din cele opt femei care au pierit şi care lucrau la mai multe magazine din Bucureşti ale reţelei Mega Image, cea mai tânără era Alexandra Badea. Avea 22 de ani. În urma ei a rămas un copil de 6 ani. ”I-am spus ce s-a întâmplat cu mama lui şi că ea acum este un înger. Am vorbit cu un psiholog şi ne-a învăţat ce să facem. Ştie că ea este un înger şi că de acolo, de sus, o să îl ocrotească toată viaţa. Ne-a întrebat dacă de exemplu o să vină un urs la el să îl atace, mama lui o să îl poată apăra de acolo de sus?”, vorbeşte privind în gol Sorin Badea, fratele tinerei. Teribilul accident a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5. Un microbuz care aducea la serviciu în Bucureşti 15 femei, angajate ale Mega Image, a fost izbit în plin de un TIR. În accidentul de pe DN 2A au murit 10 persoane, iar alte 7 au fost rănite.

Ancheta accidentului: TIR-ul circula cu 58 km/h

Noi detalii despre accidentul de sâmbătă (5 octombrie), din județul Ialomița, provocat de un TIR care a izbit în plin un microbuz. Tragedia în care au murit 10 oameni și au fost răniți alți șapte pasageri a șocat întreaga țară. Iniţial, autoritățile au vorbit despre faptul că șoferul de TIR ar fi condus pe fondul oboselii. Iată că autoritățile au stabilit că șoferul de TIR era odihnit și respectase orele de somn. Potrivit datelor tahograf, șoferul TIR-ului s-a odihnit circa 50 de ore  în ultimele cinci zile și conducea cu o viteză de 58 km/h, scrie adevarul.ro.

accident-ialomita.jpg

Accident Ialomița
10 oameni și-au pierdut viața în accidentul din Ialomița
Foto: ISU Ialomita

Surse din Ministerul Transporturilor vorbesc despre o primă analiză la care a fost supus aparatul tahograf care arată că șoferul s-ar fi odihnit în medie 14 ore pe zi. Faptul că avea o viteză de 58 km/h și că acesta oprise cu 3 km înainte de locul impactului ar exclude varianta ca șoferul să fi fost obosit și să fi adormit la volan. Experții iau în calcul fapul că șoferul e posibil să fi fost neatent la momentul impactului, de exemplu să se fi aplecat să ia ceva sau să fi avut o problemă medicală, scrie digi24.ro.

Citește și:

Sfâşietor! Fata de 19 ani rănită în accidentul din Ialomiţa a rugat-o pe Sorina Pintea să îi spună mamei că îi este foarte dor de ea

Emoționant! Arcadă de flori la intrarea în comuna Munteni Buzău, pentru victimele accidentului din Ialomița

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1