Ce sumă astronomică cere Alex Bodi pe vila din care a fost săltat de mascați! Uite cum arată palatul său!

Ultima actualizare:

Impresionanta vilă a lui Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane, proxenetism și șantaj, este scoasă la vânzare. ”Palatul” din care a fost săltat fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe 11 noiembrie a fost apreciat de către proprietar inițial la aproape 1 milion de euro.

La începutul verii, Alex Bodi și-a scos la vânzare superba vilă din Pipera-Tunari, cerând aproape un milion de euro pe site-urile imobiliare. Însă, treptat, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai renunțat la pretențiile financiare. Dacă în luna mai aceeași construcție somptuoasă avea prețul de 875.000 de euro, de câteva zile ”palatul” poate fi cumpărat cu 795.000 euro. 

După cum este descrisă în anunțuri, casa este construită în stil mediteranean, pe un teren de 1.200 mp, lângă pădure, având un spațiu locativ de 370 mp (5 camere, 3 băi și 1 dresing), 3 terase, dar și piscină exterioară, foișor, spații de parcare și curte amenajată de un peisagist. Exteriorul vilei, cu acoperiș din țiglă ceramică și suprafețe vitrate extreme de generoase, amintește de vilele clasice toscane.

”Palatul” dispune de toate utilitățile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, gaz, apă, canalizare, cât și de centrală termică, încălzire în pardoseală, camere video, sistem de alarmă, telecomandă poartă acces auto.

Zona nu este aglomerată, ci oferă tot confortul necesar traiului liniștit al unei familii care nu dorește să locuiască în mijlocul agitației citadine. Aflată lângă pădure, are acces direct către DN1, Şoseaua Pipera-Tunari, șoseau de centură, autostrada A3, aeroportul Otopeni - Henry Coandă și multe alte facilități și zone de atracții din nordul Bucureștiului. Casa se vinde complet mobilată și utilată, cum este prezentată în fotografii.

Mai citește și:

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. A fost denunțat de o fostă soție, pe care o prostitua în Germania

EXCLUSIV Ce spune Bianca Drăgușanu despre pățania lui Alex Bodi: “E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net