Ce se întâmplă acum cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară? A fost operată din nou și nu s-a mai întors în casa blestemată

Ultima actualizare:
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

Misterele rămân nerezolvate în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, la mai bine de 4 luni de la accidentul teribil prin care a trecut. Între timp, artista a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale.

Apar noi detalii în mediatizatul dosar de la Iaşi, însă nici o rezolvare concretă nu a fost comunicată până acum. Publicația bzi.ro scrie că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut recent printr-o nouă intervenție chirurgicală, operația fiind programată de medicii care au avut grijă de artistă, în urmă cu câteva luni. Sursa citată mai lansează însă o informație care ridică multe semne de întrebare. Contrar știrilor care au apărut până acum în spațiul public, potrivit cărora soprana ar fi fost vizitată la casa din Aroneanu de anchetatori, se pare că femeia nu s-a mai întors deloc în casa blestemată, în care a suferit teribilul accident. Procurorii spun că ancheta este în desfășurare, iar toată lumea așteaptă un răspuns la cele două ipoteze: ori mezzosoprana a suferit un accident nefericit, ori a fost împinsă pe scări.


    Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

Misterele legate de soțul sopranei se adâncesc

Timp de două luni, din momentul în care artista a fost externată și până zilele trecute, când a ajuns din nou în spital pentru o nouă operație, Maria Macsim Nicoară a fost îngrijită de familia ei. Pianistul Codrin Nicoară, soțul femeii, nu ar fi mers să o viziteze și nici nu ar fi luat legătura cu familia ei. Totuși, se pare că acesta ar fi cerut ceva informații despre soția sa prin avocat, mai scrie bzi.ro.

CITEȘTE AICI FILMUL AGONIEI DE 8 ORE A MEZZOSOPRANEI

Două luni a stat pe patul de spital mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, după accidentul dubios petrecut în data de 9 mai, când artista ar fi căzut pe scări în propria locuință din localitatea Aroneanu, județul Iași. Mai întâi în comă, la Spitalul de Neurochirurgie Iași, apoi a fost transferată la Spitalul de Recuperare, unde a făcut câteva progrese. Ulterior, în luna iulie, mezzosoprana a fost externată la cererea familiei.

Maria Macsim Nicioară avea probleme în căsnicie

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său. De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări. Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent. Referitor la acest caz, procurorii și polițiștii din Iași fac cercetări într-un dosar deschis in rem pentru tentativă de omor. Maria Macsim Nicioară a lucrat 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.

Citește și:

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă! Între timp apar noi detalii incredibile: venea vânătă la serviciu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net