Ce problemă de sănătate are Liviu Dragnea. Medicii i-ar putea recomanda operaţia

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoareFoto: Mediafax
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoareFoto: Mediafax

Liviu Dragnea a ajuns pe mâna medicilor, care l-au supus sâmbătă unei serii ample de investigaţii. Liderul PSD a plecat din timpul unei conferințe de presă, spunându-le jurnaliștilor că nu mai poate continua din cauza unor dureri teribile de spate. Primul diagnostic vehiculat a fost dublă hernie de disc.

Liviu Dragnea (56 de ani) a participat sâmbătă, 16 martie, la alegerile pentru şefia PSD Ilfov, la Snagov, ținând un discurs în fața celor prezenți. Imediat cum evenimentul s-a încheiat însă, acesta a mers la un spital din Bucureşti, la insistenţele lui Codrin Ştefănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat. Liderul PSD ar trebui să se prezinte luni la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul privind angajările la Protecţia Copilului Teleorman. Fiind în spital, procesul va trebui să fie amânat. Din acest motiv, au apărut chiar speculaţii, potrivit cărora afecțiunea președintelui PSD nu ar fi reală. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a dat detalii despre șeful său.

„Ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de alte investigaţii. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a spus Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea, internat într-o clinică privată

Liviu Dragnea a fi apelat la serviciile unei cininici private. Colegii de partid care l-au însoțit la unitatea medicală au susținut că liderul PSD ar urma să fie supus unui examen RMN. În ultimele săptămâni, preşedintele PSD a acuzat de mai multe ori dureri de spate şi i-au şi fost administrate o serie de injecţii pentru ameliorarea stării de sănătate, fără rezultate notabile, însă, semn că problema lui de sănătate este extrem de serioasă. 

„Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului naţional. La insistenţele mele şi ale lui Mircea Drăghici a plecat şi ar trebui să se ducă la un spital din Bucureşti pentru a-şi face un RMN. În funcţie de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut“, a mai spus Codrin Ştefănescu.  

Dragnea a acuzat dureri puternice de spate și la Dâmbovița, unde a fost prezent tot pentru a participa la alegerile din organizația locală. Acesta s-a plâns, la momentul respectiv, că în sală este foarte frig și că îi este aproape imposibil să se deplaseze.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea a primit și el un premiu Oscar. Cine i-a oferit o astfel de distincție

Unde a petrecut Liviu Dragnea vacanţa de Paşte. Liderul PSD a prins aglomeraţie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net