Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital

liviu-dragnea-spital.jpg

Liviu Dragnea a ajuns la spital în urma unor dureri puternice de spate
Foto: Arhivă Click!

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns la spital sâmbătă, 16 martie, după ce a acuzat dureri puternice de spate, potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu. Omul politic a așteptat să se termine ședința la care a participat în decursul primei zile de weekend, după care a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Liviu Dragnea a participat sâmbătă, 16 martie, la alegerile pentru şefia PSD Ilfov, la Snagov, ținând un discurs în fața celor prezenți. Imediat cum evenimentul s-a încheiat însă, acesta a mers la un spital din Bucureşti, la insistenţele lui Codrin Ştefănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea a ajuns la spital în urma unor dureri de spate 

Potrivit ziare.com, Liviu Dragnea ar fi apelat la serviciile unei cininici private. Colegii de partid care l-au însoțit la unitatea medicală au susținut că liderul PSD ar urma să fie supus unui examen RMN.. În ultimele săptămâni, preşedintele PSD a acuzat de mai multe ori dureri de spate şi i-au şi fost administrate o serie de injecţii pentru ameliorarea stării de sănătate, potrivit Digi24

„Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului naţional. La insistenţele mele şi ale lui Mircea Drăghici a plecat şi ar trebui să se ducă la un spital din Bucureşti pentru a-şi face un RMN. În funcţie de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut“, a declarat Codrin Ştefănescu pentru ştiripesurse.ro  

Dragnea a acuzat dureri puternice de spate și la Dâmbovița, unde a fost prezent tot pentru a participa la alegerile din organizația locală. Acesta s-a plâns, la momentul respectiv, că în sală este foarte frig și că îi este aproape imposibil să se deplaseze. Surse apropiate liderului PSD au dezvăluit, de asemenea, că din cauza acestor dureri puternice, Liviu Dragnea ar fi făcut săptămâna trecută câteva injecții.

Liviu Dragnea ar trebui să se afle, duminică, la Brăila, unde se organizează alegeri în filiala PSD, după demisia lui Mihai Tudose, însă prezenţa sa la turul prin țară este nesigură în acest moment și depinde foarte mult de starea de sănătate a omului politic. 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și