Ce i-au zis medicii lui Marcel Ciolacu: "Acum sunt funcţional 100%. Am avut o sincopă, o cădere de tensiune"

Ultima actualizare:

    Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că în prezent se seimte bine după ce duminică i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă, iar de azi va merge la serviciu. ”Din acest moment o să primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevărat de acum trebuie să fiu atent”, a anunţat Marcel Ciolacu.

”Din acest moment sunt funcţional sută la sută, de mâine (joi– n.r.) o să merg la serviciu. Am avut o sincopă, am mers a Spitalul Militar mai multe zile să-mi fac analize. Medicii de la Spitalul Militar au descoperit ce s-a întâmplat, am făcut şi nişte simulări. Din acest moment o să primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevărat, de acum trebuie să fiu atent. Au fost şi anumiţi factori externi cum sunt stresul şi oboseala, supărare, lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune”, a explicat Marcel Ciolacu marţi seară, într-o intervenţie la Antena 3, citat de News,ro. Acesta a precizat că nu a suferit un accident vascular, nu are diabet – cum s-a vehiculat - şi că va trebui să ia zilnic un singur medicament. Liderul PSD a afirmat că are predispoziţia ca atunci când stă în picioare tensiune, arterială să îi scadă.

Spune că l-au afectat declarațiile lui Iohannis

Ciolacu a mai declarat că afirmaţiile preşedintelui cu privire la trecerea tacită prin Parlament a legii Ţinutului  Secuiesc l-au afectat pe el, dar şi pe membrii familiei sale. „Cel mai informat om din România rămâne preşedintele României, iar preşedintele României ştie foarte clar că eu nu-l cunosc pe domnul Orban (Viktor Orban – n.r.) şi nu am avut niciodată niciun contact şi sub nicio formă prin acea lege care nu a fost votată în Camera Deputaţilor. A trecut tacit deoarece nu exista sistemul de vot implementat, niciodată Ardealul nu va părăsi România. E o marotă scoasă mereu când ne aflăm într-o criză, sau un anumit partid se află într-o criză”, a mai susţinut Ciolacu.

De altfel, joi (14 mai), de la ora 10.30, este programată şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat. 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat o stare de leșin în timpul unei conferințe de presă
Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat o stare de leșin în timpul unei conferințe de presă

I s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă

Conferinţa de presă de duminică, în care preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu prezenta programul ”Repornim România”, a fost întreruptă după ce liderului PSD i s-a făcut rău. Acesta a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său. Ciolacu a fost consultat de medicii Spitalului Militar şi nu a rămas internat.

Citește și:

Viorica Dăncilă cere demisia lui Ciolacu ”pentru modul rușinos în care a umilit românii”

Atacul lui Ciolacu la adresa lui Iohannis: „Ardealul nu a fost vândut. Președintele minte. Am senzaţia că Vadim Tudor trăieşte”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net