Ce flori preferă Mariile, de ziua lor

Ultima actualizare:

    Curierul poate duce și lăsa buchetul la ușa sărbătoritei
Curierul poate duce și lăsa buchetul la ușa sărbătoritei

Peste 1,8 milioane de femei din România își vor sărbători pe 15 august onomastica de Sfânta Maria. Este cel mai popular nume de sfânt, prin urmare florăriile au fost luate cu asalt. Buchetele comandate se livrează în destinații neobișnuite, iar din aranjamente nu lipsesc trandafirii.

Trandafirii, florile preferate ale Mariilor

Trandafirii, cei mai căutați în acest an
Trandafirii, cei mai căutați în acest an

Cele mai multe buchete de flori primite de cele care își aniversează onomastica de Sfânta Maria conțin trandafiri – de 3 ori mai mulți decât frezii, hortensii sau alstroemeria. Potrivit unei mari florării online, majoritatea solicitărilor sunt pentru buchete care conțin exclusiv sau parțial trandafiri. Se spune că cei roşii simbolizează dragostea, romantismul, pasiunea, albul te duce cu gândul la puritate şi dragoste spirituală, rozul la graţie şi nobleţe, iar rozul închis înseamnă recunoştinţă şi apreciere.

20% dintre buchetele de flori sunt livrate în destinații neobișnuite

Pentru că nu ne mai putem întâlni să organizăm petreceri, mulți români aleg varianta comandării unui buchet de flori care să fie livrat sâmbătă. Cele mai multe cereri vin din sudul țării, în timp ce centrul și nordul țării este mai activ în comenzi pe 8 septembrie, când se serbează din nou Sfânta Maria. „Anul acesta, aproape 20% dintre buchete vor fi livrate în destinații turistice sau de relaxare: la plajă, la munte, în parc, pe terasă sau chiar pe drum. Anul trecut, un client și-a dorit să livreze Mariei iubite flori peste tot pe unde aceasta s-a oprit în ziua respectivă: la salonul de cosmetică, pe terenul de tenis, la o prietenă acasă, la restaurant și acasă”, povestește Maria Popescu, director general Floria.ro. Există și comenzi îndepărtate, venite tocmai din Hong Kong, Japonia, Canada, Maroc sau Brazilia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net