Ce flori preferă Mariile, de ziua lor

flori-curier.jpg

Curier care duce flori
Curierul poate duce și lăsa buchetul la ușa sărbătoritei

Peste 1,8 milioane de femei din România își vor sărbători pe 15 august onomastica de Sfânta Maria. Este cel mai popular nume de sfânt, prin urmare florăriile au fost luate cu asalt. Buchetele comandate se livrează în destinații neobișnuite, iar din aranjamente nu lipsesc trandafirii.

Trandafirii, florile preferate ale Mariilor

comenzi-flori.jpg

Flori comandate online
Trandafirii, cei mai căutați în acest an

Cele mai multe buchete de flori primite de cele care își aniversează onomastica de Sfânta Maria conțin trandafiri – de 3 ori mai mulți decât frezii, hortensii sau alstroemeria. Potrivit unei mari florării online, majoritatea solicitărilor sunt pentru buchete care conțin exclusiv sau parțial trandafiri. Se spune că cei roşii simbolizează dragostea, romantismul, pasiunea, albul te duce cu gândul la puritate şi dragoste spirituală, rozul la graţie şi nobleţe, iar rozul închis înseamnă recunoştinţă şi apreciere.

20% dintre buchetele de flori sunt livrate în destinații neobișnuite

Pentru că nu ne mai putem întâlni să organizăm petreceri, mulți români aleg varianta comandării unui buchet de flori care să fie livrat sâmbătă. Cele mai multe cereri vin din sudul țării, în timp ce centrul și nordul țării este mai activ în comenzi pe 8 septembrie, când se serbează din nou Sfânta Maria. „Anul acesta, aproape 20% dintre buchete vor fi livrate în destinații turistice sau de relaxare: la plajă, la munte, în parc, pe terasă sau chiar pe drum. Anul trecut, un client și-a dorit să livreze Mariei iubite flori peste tot pe unde aceasta s-a oprit în ziua respectivă: la salonul de cosmetică, pe terenul de tenis, la o prietenă acasă, la restaurant și acasă”, povestește Maria Popescu, director general Floria.ro. Există și comenzi îndepărtate, venite tocmai din Hong Kong, Japonia, Canada, Maroc sau Brazilia.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1