Ce activități sunt organizate în București de 1 iunie, Ziua Copilului. Cele mai interesante opțiuni

Ultima actualizare:

    Cei mici vor putea participa la o multitudine de evenimente organizate special de Ziua Copilului în Capitală
Cei mici vor putea participa la o multitudine de evenimente organizate special de Ziua Copilului în Capitală

De 1 iunie, copii și părinții deopotrivă sunt așteptați la diferite evenimente și spectacole , dar și la lansări de aplicații culturale dedicate celor mici. Iată care sunt activitățile la care puteți să participați cu ocazia Zilei Copilului.

Teatrul Oden 

Teatrul Odeon a anunţat că, pe 1 iunie, copiii de toate vârstele sunt invitaţi să-şi petreacă ziua în instituţia de spectacole. Teatrul se va transforma într-un loc de joacă uriaş, într-un eveniment plin de magie, culoare şi bună-dispoziţie. Ateliere de lucru, aplicații interactive și multe alte surprize pentru prichindei se găsesc aici, începând cu ora 12.00. Printre persoanele implicate în crearea unei zile de basm pentru cei mici la Oden se numără diferite evdete, precum Ada Miliea, Dorina Chriac și Alex Neagu. Ei sunt cei care vor da viață poveștii pinguinului călător care voia să ajungă la frații lui în Labrador, pe numele său Apolodor. 

Parcul Lumea Copiilor 

Minimax sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului timp de două zile (pe 1 şi 2 iunie) în parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, începând cu ora 15.00, unde invită toţi micuţii să vină şi să întâlnească mascotele Mini, Max, Cuţulache şi Pisicuţa şi spadasinul felin preferat, Motanul Încălţat.

AFI Palace Cotroceni

Nici centrele comerciale nu se lasă mai prejos și prezintă o paletă largă de activități. AFI Palace Cotroceni se va transforma într-una devărat loc de joacă, începând cu ora 12.00. Cea mai mare surpriză pregătită de AFI Cotroceni este instalarea celei mai mari table pentru desenat din România, cu o lungime de 100 mp. Pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, precum Elsa şi Ana, Minnie şi Mickey Mouse, Spiderman, Batman.


    Elsa este unul dintre personajele preferate ale copiilor
Elsa este unul dintre personajele preferate ale copiilor

Parcul Sebastian 

Parcul Sebastian va deveni, la rândul lui tărâm de poveste pentru o zi. "Hai cu noi in Țara Poveștilor pe 1-2-3 Iunie, între orele 11:00 - 21:00, în Parcul Sebastian, să petrecem și să ne distrăm împreună.Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, Parcul Sebastian va fi amenajat în spirit de sărbătoare, o sărbătoare a lor, a copiilor, cu ghirlande de baloane și umbreluțe colorate. Vor fi amplasate 4 corturi tematice, în cadrul cărora se vor desfășura o serie de ateliere de creație, facepainting, modelare baloane, desene cu cretă colorată pe asfalt, zonă educativă și zonă de jocuri și distracție, unde poveștile copilăriei vor fi recreate de copii prin improvizație și distracție. De asemenea, se vor desfășura și ateliere de șah pentru iubitorii acestui sport al minții. Animatori costumați în personaje de poveste, precum Spiderman, Batman, Elsa, Rapunzel, se vor plimba printre copii și se vor fotografia cu aceștia în spațiul special amenajat ca un studio foto", scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Târgul de carte Bookfest-Romexpo 

Târgul de carte Bookfest pregătește surprize pentru cei mai mici dintre cititori. Întreaga zi, toate cărţile pentru copii vor beneficia de reducere de 30%. Copiii vor putea alege din peste 500 de titluri din colecţii precum Disney, Lego, Looney Tunes, National Geographic, Marvel, Poveşti, poezii, basme, Biblioteca pentru toţi copiii şi multe altele. În intervalul 11.00 - 18.00 vor putea participa la ateliere de colorat din cărţile Disney, într-un spaţiu dedicat, iar, de la ora 17.00, vor putea descoperi o nouă serie de 100 de povestiri din bestsellerul "Poveşti de seară pentru fete rebele", volumul 2, de Elena Favilli şi Francesca Cavallo.

Așadar, cei mici se pot bucura de o multitdine de actiivtăți, iar adulții își vor reaminti cu drag de copilărie participând la evenimentele organizate în Capitală. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net