Câți ani de pușcărie riscă Mario Iorgulescu. Procurorii îl acuză de omor

mario-iorgulescu-acuzat-de-mor-puscarie.jpg

Mario Iorgulescu riscă până la 20 de ani de pușcărie pentru infracțiunea de omor de care este acuzat
Mario Iorgulescu riscă până la 20 de ani de pușcărie pentru infracțiunea de omor de care este acuzat

Mario Iorgulescu este acuzat de omor și riscă mulți ani de pușcărie. Procurorii au emis, ieri, mandat de arestare în lipsă pe numele său. Încadrarea a fost schimbată, după ce s-a finalizat raportul cercetărilor la fața locului.

Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, are probleme mari cu legea. Procurorii au schimbat încadrarea sa, în dosarul accidentului de pe Șos, Chitila, din ucidere din culpă în omor.

Mario Iorgulescu riscă 20 de ani de pușcărie

Potrivit Codului Penal, infracțiunea de omor se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Dacă ar fi rămas pe încadrarea veche pedeapsa era mult mai mică: de la a unu la 5 ani. Dar cum de s-a ajuns la această concluzie?

Procurorii au transmis, ieri, faptul că din cercetările efectuate s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină înainte să urce la volanul bolidului Aston Martin.

mario-iorgulescu-aston-martin-facut-praf-in-accident.jpg

Pe 8 septembrie 2018, Mario Iorgulescu a făcut praf bolidul Aston Martin și a omorât un om
Pe 8 septembrie 2018, Mario Iorgulescu a făcut praf bolidul Aston Martin și a omorât un om

În noaptea de 8 septembrie 2019, după o criză de gelozie, Mario a plecat din comuna ilfoveană Tătărăști, de la botezul nepotului lui Romică Țociu, spre un club din Parcul Herăstrău, din București.

Circula cu 145 km/h, iar pe Șos. Chitilei a accelerat până la 162 km/h. În acel moment, a intrat în coliziune cu un alt autotusism, pe care l-a urcat pe un scuar.

Procurorii spun că Mario Iorgulescu nu a frânat deloc

Tot oamenii legi spun că acesta nu a acționat frâna, ba chiar a apăsat pedala de accelerație până la capăt și a fost indiferent față de urmările acțiunilor sale, astfel că a existat intenția de a omorî. 

Dani Vicol, tatăl a doi copii, aflat la volanul celuilalt autoturism, a murit pe loc. După ce a fost îngrijit în România, Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din Milano, procurorii spun că de aici a ajuns într-o clinică de reabilitare, fiind consumator de droguri de mare risc, iar acum s-ar afla într-o altă instituție medicală. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare european în lipsă, urmând să fie pus în aplicare de polițiștii italieni.

Pe de altă parte, surse din anturajul lui Mario Iorgulescu spun că tânărul s-ar afla de fapt într-o vilă din peninsulă, sub supravegherea unei asistente.

 

Citește și:

 

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-era-beat-cand-produs-accidentul-ce-alcoolemie-avea-fiul-lui-gino

https://www.click.ro/vedete/romanesti/mario-iorgulescu-incis-ringul-de-dans-inainte-de-accident-imagini-cu-el-de-la

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-agresiv-cu-asistentele-din-spital-era-violent-din-cauza-ca-intrase

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-externat-secret-din-clinica-de-la-milano

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1