Cât de sigur este să mergi la Therme. Ce sisteme au pentru ventilarea aerului din interior

Ultima actualizare:

    Therme București se deschide pentru public, dar în anumite condiții de pandemie
Therme București se deschide pentru public, dar în anumite condiții de pandemie

Therme se redeschide din 7 iunie. 3.000 de persoane îi vor putea trece pragul, având în vedere restricțiile pandemice încă în vigoare. Click! îți spune cât de sigur este să mergi la cel mai mare centru de relaxare și wellness din Europa și ce sisteme există pentru ventilarea aerului din interior.

Pe 12 martie 2020, Therme își închidea porțile. Nu mai era un loc sigur când virusul Covid-19 se răspândea cu atâta rapiditate.

Timp de un an și trei luni, doar am putut spera că într-o bună zi ne vom putea reaîntorce la viața noastră la locurile de distracție și de relaxare preferate.

Therme se deschide pe 7 iunie. Cât de sigur este să mergi 

Ei bine, de mâine, 7 iunie, vom putea face prima saună, ne vom putea bălăci în voie în bazinele încălzite, ne vom putea bucura de beneficiile apei termale, de vegetația exotică și de plajele de la Therme.

Cei mici vor simți din nou adrenalina de pe cei 1,6 km de tobogane, iar părinții se vor reaîncarca cu energie prin sesiunile de aqua shape, core workout, yoga sau pilates.

3.000 de persoane vor putea intra simultan, parcul acvatic funcționând la 70% din capacitate, potrivit deciziei luate de DSP.

Dar cât de sigur este să stăm cu toții în același loc și să respirăm același aer? Din informațiile primite, Therme este cel mai avansat tehnolgic centru de wellness din Europa.

  • Și asta pentru că spațiul interior este ventilat și purificat prin centrale de ventilare ultraperformante cu volume mari și filtre Hepa, similare cu cele folosite în zonele medicale.
  • Pentru aportul de aer proaspăt interior sunt folosite sisteme de ventilare naturală, cum este acoperișul mobil, dar și centralele de mare capacitate.

Acestea asigură un aport de aer de 4 de ori volum/spațiu pe oră, înscriindu-se în ceea ce Ashrae (standardul international al The American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers) numește a fi un spațiu puternic ventilat.

  • Totodată, palmierii și vegetația naturală asigură oxigenarea suplimentară.

De reținut este faptul că accesul în complex se face după un triaj epidemiologic riguros ce are loc într-un pavilion nou, dedicat. Se măsoară temperatura, se completează un formular, iar masca trebuie purtată chiar și în zona vestiarelor. Distanțarea fizică este păstrată inculusiv în saune, unde locurile sunt distanțate.

Therme, cea mai mare grădină botanică din România 

Therme București este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafață totală indoor de peste 34.000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor (în condiții normale).

Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante. De asemenea, este cel mai mare centru de recreere și wellness din Europa, cu servicii și ambianță de lux, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate și relaxare din lume, construit de la zero.

Citește și: 

EXCLUSIV Se deschide Therme pe 7 iunie. Condiții și măsuri pentru a putea intra în cel mai spectaculos parc acvatic din țară

Te bălăceşti în ape termale în grădina botanică

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net