EXCLUSIV Se deschide Therme pe 7 iunie. Condiții și măsuri pentru a putea intra în cel mai spectaculos parc acvatic din țară

Ultima actualizare:

    Therme București, redeschis din 7 iunie 2021
Therme București, redeschis din 7 iunie 2021

Veste bună pentru cei care iubesc apa și saunele! Therme își deschide porțile, pe 7 iunie, după un an și jumătate de pandemie. Click! îți spune ce condiții și ce măsuri au fost luate pentru a putea intra în ce mai spectaculos parc acvatic din țară.

Luni, pe 7 iunie, se dă startul a distracție la Therme București.

”Este momentul pentru reconectare, relaxare, reîncărcare. În ultimul an am fost nevoiți să ne deconectăm de la ceea ce contează cu adevărat. Însă acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne reconectam cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te așteptam din nou în același loc uimitor. Te invitam să  experimentezi viitorul wellbeing-ului”, au anunțat, astăzi, 4 iunie, reprezentanții Therme.

Dar intrarea se va face cu anumite condiții. În primul rând, complexul va funcționa la 70% din capacitate, ceea ce înseamnă că vor intra simultan maximum 3.000 de persoane, la intrare se va completa un chestionar epidemiologic și se va măsura temperatura, iar masca de protecție va fi purtată obligatoriu până la zona de piscine.

De acolo, fiecare va decide dacă o mai ține sau nu pe față. Toate saunele vor fi deschise, doar că vor intra mai puține persoane, iar locurile vor fi marcare corespunzător.

Sunt primiți atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați, fără testare Covid-19 sau buletin care să ateste că s-a trecut prin boală.

”Conform normelor publicate și a măsurilor recomandate în vigoare, accesul în Therme va fi permis tuturor persoanelor, atata timp cat în urma triajului epidemiologic aceștia întrunesc condițiile impuse de autorități (temperatura mai mică de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător). Pentru triajul epidemiologic Therme București a instalat în fața corpului de acces un pavilion dedicat în acest sens, unde clienții vor completa chestionarul specific și unde le va fi măsurată temperatura. Accesul vizitatorilor Therme se va realiza în limita locurilor disponibile și a capacitătii reduse impuse de normele în vigoare și cu respectarea regulilor de distanțare”, au precizat reprezentanții Therme București.

Aerul din interiorul Complexului Therme, filtrat și ventilat

Important de reținut este faptul că în interior va exista un sistem special gândit de ventilare și filtrare a aerului ca și cum te-ai afla în exterior.

Față de anul trecut, înainte de închidere, prețurile pentru intrare au crescut cu circa 15-20 de lei.

Tarifele diferă de la zonă la zonă, sunt trei zone: Galaxy, The Palm, Elysium, dar și de ziua în care alegi să mergi. În weekend, sunt mai mari decât în timpul săptămânii. Mai multe informații găsești aici.

Și ștrandurile din Capitală ar putea să se deschisă începând din acest weekend, în funcție de vreme, 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net