Carmen Adamescu, plasată sub control judiciar

Ultima actualizare:

    Carmen Adamescu va fi cercetată sub control judiciar în dosarul de delapidare şi evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la aproape 48 de milioane de leiFOTO: Click!
Carmen Adamescu va fi cercetată sub control judiciar în dosarul de delapidare şi evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la aproape 48 de milioane de leiFOTO: Click!

Fosta soție a miliardarului Dan Adamescu, decedat anul trecut, a fost plasată sub control judiciar. Carmen Adamescu era arestată la domiciliu, fiind acuzată în dosarul de delapidare şi evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la 48 de milioane de lei.

Carmen Adamescu va fi cercetată sub control judiciar în dosarul de delapidare şi evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la aproape 48 de milioane de lei, au decis, joi seară (18 octombrie), magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Anterior, ea a fost plasată în arest la domiciliu, scrie news.ro. Tot joi, poliţiştii au anunţat că în acest dosar au pus sechestru pe 16 imobile, estimate la 41 de milioane de lei.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, joi seară 918 octombrie), plasarea sub control judiciar a lui Carmen Adamescu care este cercetată de procurori pentru delapidare.

În dosarul în care apare numele lui Carmen Adamescu, procurorii fac cercetări pentru delapidare şi evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la aproape 48 de milioane de lei, scrie news.ro. 

Carmen Adamescu are sechestru pe 16 imobile

Potrivit Poliţei Române, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice - Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare un sechestru asigurător asupra bunurilor imobile deţinute în proprietate de patru societăţi comerciale.   De asemenea, a fost pusă în aplicare poprirea sumelor existente într-un cont bancar deschis de una dintre firme, până la concurenţa, pentru a evita ascunderea, distrugerea, înstrăinarea sau sustragerea de la urmărire a bunurilor menţionate anterior, care pot servi la garantarea reparării pagubei produsă, a executării pedepsei amenzii ori a cheltuielilor judiciare.

Astfel, poliţiştii au aplicat sechestrul asigurător asupra a 16 bunuri imobile, inclusiv Hotelul Rex situat în staţiunea Mamaia, în valoare totală de 41.453.458 de lei.  

Carmen Adamescu, avere

Surse judiciare declarau, pentru News.ro, că dosarul a fost constituit după un denunţ depus de către fiul vitreg al lui Carmen Adamescu, Alexander Adamescu, informaţia fiind ulterior confirmată de avocatul acesuia. Carmen Adamescu a divorțat în 2015 de soțului ei omul de afaceri Dan Adamescu și a pretins jumătate din averea acestuia la data respectivă, de 700 de milioane de euro.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit anul trecut, la 23 ianuarie, la vârsta de 68 de ani, în timp ce executa o sentință de 4 ani şi 4 luni închisoare cu executare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net