Care sunt șlagărele care l-au făcut celebru pe Mihai Constantinescu

mihai_constantinescu-tanar.jpg

mihai_constantinescu-tanar
Mihai Constantinescu a cântat în corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 a lansat piesa ”Păpușa”, devenită imediat șlagăr
FOTO: adevarul.ro

Generații de tineri, copii, oameni în vârstă l-au adulat pe Mihai Constantinescu. O nouă melodie a lui devenea șalgăr în secunda doi. Ne-a părăsit marele artist, dar ne-a lăsat piese nemuritoare. Care sunt șlagărele care l-au făcut celebru pe Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu s-a stins, după aproape șase luni de suferință, pe 29 octombrie. Pe 13 mai, a făcut infarct și de atunci a fost în comă, la Spitalul Floreasca. Românii care au ascultat șalgărele lansate de el sunt în doliu. Odihnă veșnică!

Șlagărele care l-au făcut celebru pe Mihai Constantinescu

”Cu creionul pe hârtie, o păpușă am desenat. Am închis îndată ochii și pe tine te-am visat”, așa sunau versurile primei piese cântate de Mihai Constantinescu la 18 ani.

Mihai Constantinescu a cântat în corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul celebru în acea vreme ”Mondial”. Atunci a lansat piesa ”Păpușa” care i-a adus imediat celebritatea.

De atunci, tot ce a cântat Mihai Constantinescu a devenit șlagăr. În 1974 a cântat ”Iubiți-ne că suntem flori” și ”Sora mea cea mică”, în 1979 a lansat un album cu Olimpia Panciu, după ce în 1972 lansase un disc ”Marius, Olimpia și Mihai”, celebru trio din acea vreme. Iată cele mai iubite dintre șalgărele cântate de Mihai Constantinescu!

Citește și:

Mihai Constantinescu a murit. Abia îşi revenise după patru luni de comă

Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Adevărul despre cum a fost prins în pat cu Anastasia Lazariuc

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1