Candidatul Ninel Peia s-a rugat să câștige alegerile? A dispărut joi noapte și fost găsit la Putna

Ultima actualizare:

    Candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale 2019, Ninel Peia, a dispărut joi noapte (7 noeimbrie)FOTO: Facebook
Candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale 2019, Ninel Peia, a dispărut joi noapte (7 noeimbrie)FOTO: Facebook

Candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale 2019, Ninel Peia, a dispărut joi noapte, la ora 1.00, din hotelul din Cluj, unde se afla în campanie electorală. SPP-iștii l-au găsit astăzi, 8 noiembrie, la Mânăstirea Putna. Probabil s-a rugat la mormântul lui Ștefan Cel Mare să îl ajute la alegerile de duminică, 10 noiembrie.

Candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale 2019, Ninel Peia a plecat joi noapte (7 noiembrie), în jurul orei 1.00, dintr-un hotel din Cluj-Napoca spre o destinație necunoscută, fără să anunțe SPP-iștii care îl însoțeau în campania electorală.

Ninel Peia a plecat singur din hotelul din Cluj-Napoca, la ora 1.17 minute și s-a îndreptat spre o direcție necunoscută.

”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri (n.r. joi, 7 noiembrie), a fost găsit de poliţişti.  Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova și nu a fost victima nici unei infracţiuni.  Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, anunţă IPJ Cluj, scrie news.ro.

Serviciul de Protecţie şi Pază a sesizat, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Cluj cu privire la dispariţia lui Ninel Peia, candidat la alegerile prezidenţiale. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon.

”Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1.17 minute”, a mai transmis IPJ Cluj.

Până acum, este un mister plecarea lui Ninel Peia la Putna. Aici sunt înmormântaţi Ştefan cel Mare, Maria Voichiţa - ultima soţie a domintorului, Maria de Mangop - a doua soţie a domintorului, Bogdan cel Orb - fiul domintorului şi alţi urmaşi ai săi până la Petru Rareş.

Este posibil ca Ninel Peia să aleagă Mânăstirea Putna pentru a se ruga la mormântul lui Ștefan Cel Mare. El candidează la alegerile de duminică, 10 noiembrie, fiind susţinut de Partidul Neamul Românesc.

Cine este Ninel Peia

Ninel Peia a fost membru al PSD, fiind exclus după ce a pus sub semnul întrebării efectele unor vaccinuri. Este autorul proiectului de lege care pedepsea cu închisoarea pe cei care ar fi predat educația sexuală fără acordul părinților. A fost deputat în mandatul 2012 – 2016. S-a născut pe 7 octombrie 1969 (50 de ani), este căsătorit și are trei copii. Este licențiat în Drept, dar a absolvit și mai multe cursuri în Administrație Publică, Economia și managementul mediului. Este practicant de Jiu Jitsu Tradițional. Candidează sub sloganul ”Votează ce simți! Ninel Peia, un președinte ca niciunul”.

Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019. Cum pot vota românii din Diaspora. Se fac înscrieri până în 11 septembrie

Premierul Viorica Dăncilă: ”Voi demisiona dacă nu intru în turul doi”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net