Când scăpăm de frig și de ploi. Prognoza meteo pe două săptămâni

vremea-prognoza-toamna.jpg

vremea-prognoza-toamna
Meteorologii ANM spun că de miercuri, 9 octombrie, vremea revine la normal și se va încălzi
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Temperaturile au coborât cu 20 de grade față de săptămâna trecută. La Vârful Omu, azi (7 octombrie) la ora 13.00 se înregistrau minus 6 grade. Meteorologii au publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni. Uite când scăpăm de frig!

Brr! Ce frig este și astăzi! Astăzi (7 octombrie), la ora 13.00, erau 8 – 10 grade în aprope toată țara și doar în Lunca Dunării au fost 14 grade. Sunt valori mult mai mici decât ar fi normal pentru această dată, adică între 18 și 22 de grade.

Când scăpăm de frig și de ploi

  • Astăzi și mâine (7 și 8 octombrie) va fi frig și va mai ploua sporadic. Meteorologii ANM spun că de miercuri, 9 octombrie, vremea revine la normal și se va încălzi.
  • În vestul țării, temperaturile vor urca de la 14 grade, la 20 - 21 de grade miercuri, 9 octombrie,  și la 24 de grade pe 14 octombrie. Vor fi ploi slabe în intervalele 9 – 11 octombrie și 16 – 20 octombrie.
  • În centrul țării, vor fi în jur de 11 grade la orele prânzului, astăzi și mâine (7 și 8 octombrie), apoi vor urca la 18 grade și se vor menține în jurul acesti valori până pe 20 octombrie. Sunt prognozate ploi slabe între 10 și 12 octombrie.
  • În nordul țării, luni și marți (7 și 8 octombrie) va fi frig, în jur de 11 grade, dar se va încălzi treptat de miercuri, până la 21 de grade în ziua de 14 octombrie. Vor fi condiții d eploaie slabă între 10 și 12 octombrie.
  • În Dobrogea, sunt prognozate doar 12 grade pentru ziua de marți, 8 octombrie, dar după această dată se va încălzi treptat până la 21 de grade, valoare mai ridicată decât ar fi normal pentru mijlocul lunii octombrie. Vor fi ploi locale, slabe, între 10 și 12 octombrie.
  • În sudul țării, Muntenia și Oltenia, luni și marți (7 și 8 octombrie), vor fi cel mult 11 grade, dar de miercuri, 9 octombrie, se va încălzi ușor, până la 24 de grade (pe 10 octombrie). După 15 octombrie, temperaturile vor coborî ușor, în jur de 20 de grade. Vor fi condiții de ploi slabe în perioada 10 – 12 octombrie.
  • La munte, zilele acestea nu vor fi mai mult de 3 grade, apoi se va încălzi ușor, până la 13 grade. Vor fi precipitații cu probabilitatea mai ridicată de apariție, astăzi, 7 octombrie, când vor fi mai ales ninsori și predominant ploi în intervalul 10-12 octombrie, precum și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

Citește și:

Ce fructe şi legume îţi întăresc imunitatea toamna

Cum ne pregătim garderoba pentru toamnă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1