Și-a ținut bunica moartă în casă timp de doi ani pentru a-i lua pensia, după care s-a spânzurat

bloc_cartier_lido_targu_jiu.jpg

bloc cartier lido targu jiu
Acetsa este blocul în care au fost găsite cele două cadavre
Citeste tot despre: 

Descoperire macabră într-un bloc din Târgu Jiu! Într-o clădire din cartierul Lido a fost găsit cadavrul mumificat al unei bătrâne de 90 de ani, dar și trupul fără viață al nepoatei sale de 42 de ani, care se spânzurase de supoertul de la perdea.

Oamenii sunt de părere că bătrâna murise de aproximativ doi ani de zile. „A lucrat, dar de mai multe luni nu mai lucrează. Nu s-a simţit nimic, pentru că bunica era ţinută într-o cameră cu geamurile închise, iar la uşă erau puse covoare pentru a nu ieşi mirosul. Sunt doi ani de când s-a introdus contorizarea separată la apă, iar apartamentul unde locuia este singurul care nu are contorizare. Nu le-a permis lucrătorilor să intre. Cred că de atunci era moartă“, a spus un vecin, conform adevarul.ro.

Nepoata, pe numele ei Corina Tănăsoiu, era de profesie inginer, dar de ceva timp rămăsese fără slujbă, motiv pentru care intrase în depresie. Luni, 12 august, aceasta a fost găsită spânzurată de suportul de la perdea de către ISU Gorj.

Corina nu a declarat decesul bunicii de care avea grijă pentru a lua în continuare pensia bătrânei. Banii ar fi fost daţi de o poştăriţă unei familii din localitatea Albeni, acolo unde avea domiciliul bătrâna,  după care ajungeau la nepoata ei.

 

Loading...