Autorul masacrului de la Perla, condamnat pe viaţă, ar putea scăpa de închisoare

Ultima actualizare:

    Criminalul de la Perla a împuşcat 6 oamenifoto: Click!
Criminalul de la Perla a împuşcat 6 oamenifoto: Click!

Gheorghe Vlădan, asasinul de la Perla, ar putea fi un om liber după ce a ispăşit doar șapte ani de închisoare. Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de înlocuire a detenției pe viață cu 25 de ani de închisoare. Asta înseamnă că, la un moment dat, fostul angajat al MAI ar putea să ceară liberarea condiționată.

Vlădan este închis de aproape 8 ani, din 6 martie 2012. Deoarece are 61 de ani, acesta poate fi eliberat condiționat după executarea unei fracții de două treimi din pedeapsă la care se pot adăuga zilele câștigate în urma muncii prestate în penitenciar. Deci ar putea ieși din închisoare în mai puțin de șapte ani, deși pedeapsa a fost pe viață.

Soțul femeii ucise cu sânge rece la coafor, Cornel Bendre, a comentat, sâmbătă, la Antena 3, aceste informații. Acesta a depus o petiție, respectiv o cerere de audiență la prim-procurorul de pe lângă Parchetul Trirbunalului Giurgiu.

"Vreau să-i cer să conteste această sentință a Tribunalului Giurgiu pentru că mi se pare o decizie nedreaptă, inechitabilă, prin simplu fapt că a împlinit 60 de ani. Este inadmisibil - ai luat două vieți, ai schilodit încă șase colege, clienți", a spus Cornel Bendre, pentru sursa citată.

Filmul crimei oribile de la Perla

Asasinul Gheorghe Vlădan, orbit de gelozie că soţia sa, Florina, deschisese un proces de divorţ şi avea un nou iubit, a pus la cale un adevărat scenariu de film de groază pentru a se răzbuna. Bărbatul, care îşi teroriza de mai multă vreme soţia, le mărturisise în repetate rânduri celor apropiaţi că Florina va plăti scump pentru ceea ce i-a făcut. A mers la salonul de coafură Perla, din Bucureşti, unde a împuşcat şase oameni. Printre victime s-au aflat casiera salonului, care a murit pe loc, şi soţia lui Vlădan, care a decedat la scurt timp după ce a fost împuşcată în cap.

Gheorghe Vlădan, fost angajat la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, ca ambulanţier, deţinea un pistol de tip Glock, model standard. Avea arma din 2010 şi, cu numai trei săptămâni înainte de tragedie, făcuse toate demersurile pentru a-şi prelungi permisul de port-armă. 

Citeşte şi:

Efectul măcelului de la Perla: zeci de poliţişti lăsaţi fără arme

Managerul salonului de coafură «Perla»: «Aştept cu nerăbdare să înceapă lucrările de renovare»

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net