Managerul salonului de coafură «Perla»: «Aştept cu nerăbdare să înceapă lucrările de renovare»

Ultima actualizare:

    Crima s-a petrecut   în coaforul din Complexul Perla,  în jurul orei 17.40
Crima s-a petrecut în coaforul din Complexul Perla, în jurul orei 17.40

Adriana M, managerul salonului de înfrumuseţare "Perla", aşteaptă cu nerăbdare să-şi deschidă din nou salonul în care luni au fost împuşcate opt persoane.

Cu un alt nume şi un alt decor, "salonul groazei" urmează să se redeschidă imediat ce lucrările de renovare se vor termina.

Frizeria a funcţionat sub acest nume timp de 20 de ani, având foarte mulţi clienţi fideli, printre care se numărau şi actori celebri din România.

Managerul salonul îşi aminteşte cu groază ziua în care Gheorghe Vlădan (53 de ani), soţul coafezei Florina Vlădan (46 de ani), a ucis două persoane şi a băgat alte şase în spital. «O femeie liniştită, ascultătoare şi foarte bine pregătită profesional. Dar în ianuarie, nu mai ştiu exact dacă la începutul lunii, soţul a venit în frizerie cu flori şi prăjituri turceşti, mi se pare, sarailii, pentru personal şi pentru clienţi. Toată lumea a fost relaxată şi colegele îi spuneau "Felicia, ce bărbat bine, ce om amabil"», a povestit Adriana M. pentru evz.ro.

Cu toate acestea, Felicia Vlădan era din ce în ce mai tristă şi mai retrasă. "Nu mânca şi nu prea vorbea cu nimeni. Eu am sfătuit-o, în luna februarie, să îşi ia un concediu medical şi să meargă chiar la un psiholog. M-a ascultat. S-a întors mai refăcută şi mai volubilă. Am văzut-o şi mâncând", a mai spus managerul salonului.

În ziua fatidică, criminalul nu a dat nicio clipă vreun semn că urmează să provoace o tragedie. Respectuos, el a venit la salon şi a cerut să vorbească cu soţia lui, cei doi ieşind afară pentru câteva minute. "Asasinul a venit, Felicia a ieşit din coafor şi au vorbit un sfert de oră, afară. A venit destul de liniştită. Atunci am vorbit noi două ultima oară. Eu i-am spus că, între doi oameni, precis se poate face o înţelegere şi ea părea să mă aprobe", a declarat aceasta.

După câteva minute, Gheorghe Vlădan a întrat înarmat în salon şi a împuşcat opt persoane. Soţia acestuia şi o casieră din salon au murit pe loc.

"O refacem total (n.r unitatea de înfrumuseţare). Să renovăm şi să schimbăm totul. Chiar şi numele, dar încă nu ştim ce nume va purta. Aş dori să mai precizez că tot colectivul, cei care am rămas în viaţă, am trecut şi trecem prin clipe grele. Dacă toate lucrurile merg bine, vom deschide înainte de Paşte", a mărturisit managerul "salonului groazei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net