Autobuzele din Deva, dezinfectate cu ultraviolete

Ultima actualizare:

    Acest aparat cu ultraviolete dezinfectează de ieri seară autobuzele din Deva Fotografii: Societatea de Transport Local Deva
Acest aparat cu ultraviolete dezinfectează de ieri seară autobuzele din Deva Fotografii: Societatea de Transport Local Deva

Pentru a evita răspândirea coronavirusului, autoritățile din Deva au luat măsuri suplimentare. Pe lângă substanțele dezinfectante, s-a decis ca virușii să fie omorâți și cu ultraviolete. Ieri seară, șoferii au făcut prima dezinfecție de acest gen.

Autoritățile nu mai știu cum să protejeze populația de coronavirus. Cele din Deva au cumpărat un aparat cu ultraviolete, pe care-l folosesc la dezinfecția autobuzelor.

„Ultravioletele distrug viruşii din aer şi de pe suprafeţe”

”Este o măsură suplimentară de dezinfecţie împotriva virusului COVID-19, pe lângă substanţele dezinfectante aprobate de Ministerul Sănătăţii. Această măsură a fost luată pentru siguranţa şi sănătatea devenilor. Aparatul achiziţionat de societatea de transport distruge viruşii din aer şi de pe suprafeţe. Este un aparat portabil care se aşează în habitaclul maşinii şi se porneşte din exterior cu telecomanda. Acesta este utilizat în absenţa călătorilor”, au explicat reperezentanții Societăţii de Transport Local Deva, într-un comunicat de presă.

Autobuzele din Deva sunt dezinfectate cu utraviolete seara

Dezinfecţia cu ultraviolete se face în pauzele dintre curse şi la sfârşitul fiecărei zile, atunci când maşinile ajung în parcul auto.

Autobuzele, odată ajunse seara în parcul auto, sunt dezinfectate
Autobuzele, odată ajunse seara în parcul auto, sunt dezinfectate

Chiar primarul orașului Florin Oancea și fiica acestuia, de 19 ani, sunt infectați cu coronavirus și sunt internați la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Astăzi, medicii le vor face un prim set de teste, după tratament. Se pare că la colegii de partid ai edilului, deputatul PNL Lucian Heiuș și administratorul Devei, Adrian Nicoale David, acesta a funcționat.

Trei politicieni din Deva, infectați cu coronavirus

Cei doi au anunțat pe Facebook că testele făcute ieri, după cinci zile de spitalizare, au ieșit negative, iar dacă și cele de astăzi, 20 martie, vor avea același rezultat, cei doi vor fi declarați vindecați și vor pleca acasă.  

România are raportate 308 cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care doi sunt în stare gravă și 31 au fost declarați vindecați și externați: 22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/mesajul-emotionant-al-primarului-devei-infectat-cu-coronavirus-de-pe-patul-de-spital

https://www.click.ro/news/national/fiica-de-19-ani-primarului-din-deva-are-coronavirus-sotia-si-baiatul-edilului-nu-sunt

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net